Vrei să știi despre implantul dentar? Citește și articolul de aici și află despre Dental Premier!

Ce presupune implantul dentar? Aici, vei afla totul despre această procedură alături de informații compacte despre clinica stomatologică Dental Premier!

Implantul dentar poate fi o procedură greu de înțeles pentru multe persoane. De asemenea, nu este secret nici faptul că unele proceduri stomatologie pot fi înfricoșătoare pentru cei care au o fobie de dentist. Acest articol are ca scop ameliorarea fricii de dentist! Desigur, dacă ești curios să afli mai multe detalii despre alte proceduri, citeste si articolul de aici. Așadar, hai să afli acum informații despre implantul dentar!

Care sunt pașii unui implant dentar? Cum funcționează?

Practic, implantul dentar înlocuiește un dinte. Există și alte tipuri de implanturi dentare, de exemplu cele pe patru sau șase șuruburi, potrivite pentru persoanele care și-au pierdut majoritatea dinților. În rândurile ce urmează, vom vorbi puțin despre amândouă. Le vom lua pe rând.

Implantul dentar pentru un dinte

Ținem să menționăm orice proceduri care țin de endodonție, implantologie sau protetică sunt efectuate cu anestezie. Astfel, singura senzație neplăcută pe care probabil o vei simți la dentist este plictiseala, deoarece unele operații pot fi de lungă durată, în cazul în care rădăcina dintelui este greu de extras.

Dacă ai avut un dinte care nu a mai putut fi salvat prin alte proceduri, atunci este recomandată extracția. După extracție, urmează o perioadă de vindecare, pentru a lăsa osul mandibulei sau maxilarului să se refacă. Mai apoi, îți va fi înșurubat implantul propriu-zis și din nou, o perioadă de vindecare prin care acesta se integrează cu osul. Pe timpul perioadei de vindecare, vei primi o coroană temporară, pentru a nu te stânjeni bontul protetic al implantului (bucata care iese prin gingie și pe care se cimentează coroana).

Pe urmă, urmează cimentarea permanentă a coroanei tale. Aceasta este special fabricată pentru tine, deoarece fiecare persoană are o mușcătură unică – este precum amprenta, iar de aceea, o tehnică implicată în crearea unei coroane se numește amprentare. Odată cimentată, va fi ușor ajutată de către dentist, iar tu ai un dinte nou nouț.

Implantul dentar pentru toată gura

Am menționat mai sus și implanturi de patru sau șase șuruburi. Acest tip de implant intră în categoria implanturilor “all on 4/all on 6” din cadrul cabinetului stomatologic Dental Premier.

Practic, aceste tipuri de implant au ca scop înlocuirea protezelor dentare care trebuie fixate cu paste adezive. Sunt o soluție permanentă menită să-ți redea încrederea, stima de sine și de a te putea bucura din nou de alimente pe care nu le puteai mânca înainte. Bucură-te din nou de viață cu un implant!

În acest caz, putem menționa mai multe branduri pentru ambele tipuri de implanturi:

  • Implanturi dentare Bredent
  • Implanturi dentare Inno
  • Implanturi dentare Megagen
  • Implanturi dentare Straumann

Acum că ai toate informațiile, sperăm că frica de dentist nu mai este o frică de nestăpânit!  Toată lumea merită să aibă un zâmbet perfect. Așadar, te invităm să te programezi acum la cabinetul stomatologic Dental Premier, pentru a obține un zâmbet de milioane!

Contact:

București

+40758.237.879

contact@dentalpremier.ro

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.