Vrei o programare la salon? Nu e panică! Există Stailer

Indiferent de ce eveniment urmează sau dacă pur și simplu ai o zi mai proastă și ai nevoie de o schimbare, Stailer este pentru tine! Știi prea bine că orice schimbare la nivel fizic aduce schimbări majore și în starea ta de spirit. Totuși, era cam dificil să găsești un loc liber la salon în timp util. Iată că acum poți merge la salon chiar azi.

Dintre toate saloanele din orașul tău, Stailer sigur va găsi un loc liber și pentru tine, exact atunci când ai nevoie. Indiferent dacă vrei să mergi pentru un boost de energie și stare de bine sau dacă ai un eveniment important, aceasta este soluția. Simplu, gratuit și rapid. Ai acum acces la o agendă virtuală care te poartă pe meleagurile din sfera hair and beauty fără niciun const. Învață să explorezi și să încerci lucruri noi, iar părul poate fi un început. O tunsoare nouă este un prim pas spre schimbare și noi începuturi.

Soluție chiar și în ultimul moment

Este ora 3 și ai uitat să te programezi la manichiuristă pentru că ți s-a rupt o unghie cu gel și la 5 termini programul de muncă? Stailer este soluția care te scapă de situațiile incomode, chiar dacă este pe ultimul moment. Trebuie doar să accesezi platforma, selectezi ceea ce ai nevoie și implicit serviciul și poți vedea mai apoi care sunt locurile libere disponibile. Poate dintre toate saloanele din oraș cineva a anulat o programare și este norocul tău să mergi în locul lui.

Este poate una dintre cele mai utile metode de a te programa la salon, la orice salon din oraș. Dacă ești interesat de un salon anume la care vrei să mergi, poți să vezi serviciile oferite la salonul Continental din Timisoara spre exemplu, alături de profesioniștii în domeniu care îți pot oferi serviciile respective.

Mai multe despre Stailer

Platforma Stailer este accesibilă atât pentru femei, cât și pentru bărbați, pentru orice serviciu din sfera de hair and beauty întâlnit la salon. Fiind la început de drum, pentru că și-a deschis porțile de aproximativ un an, Stailer avea la început doar saloanele din Cluj. Nu a durat mult până a luat avânt și s-a extins și în Iași, Timișoara și Oradea, iar de curând activează și în București.

Este util atât pentru clienți, cât și pentru stiliști. Cei din urmă nu mai pierd minute în șir la telefon până stabilesc cu clienții o dată și o oră favorabilă pentru amândoi, iar clienții au parte de locuri libere la salon mult mai simplu.

Toate serviciile la îndemână

Având în vedere că aproape toată lumea beneficiază de un smartphone și de acces la internet, oricine poate accesa Stailer. Nu contează ce servicii te interesează pentru a te programa, important este să selectezi din prima pagină informațiile corect, pentru a avea mai apoi lista care te interesează la îndemână. Din acea listă de oferte poți alege varianta care se pliază pe nevoile și dorințele tale.

Să fie și mai simplu, ai aici lista frizeriilor pentru barbati din Timisoara, dar poți ajunge și singur la orice listă de acest gen ai nevoie. Nu trebuie să completezi manual informațiile, ci doar selectezi. Programările la salon nu au fost niciodată mai simplu de realizat. Stailer vine la pachet și cu anumite avantaje și servicii extra care te pot ajuta, dar le poți descoperi singur dacă accesezi platforma.

Un lucru este cert: totul este gratuit. Încearcă și tu Stailer pentru că nu vei regreta. Va deveni cu siguranță modul tău preferat de a te programa la salon.

Contact:

support@stailer.ro.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.