Videochat – O cariera infloritoare

Numele meu este Maia, iar astazi voi vorbi despre jobul meu de model de videochat la o anumite firma de videochat. Sunt veche in domeniul videochatului, insa am gasit satisfactie maxima doar la acest studio.

Aici este locul unde profesionalismul, alaturi de principii, sunt baza pentru o cariera de succes. M-am mutat in Bucuresti pentru o viata mai buna, atat pentru mine, cat si pentru familia mea. Insa, lucrurile nu au stat asa cum m-am asteptat, iar eu am intrat in domeniul videochatului. Chiar daca am mai lucrat in acest domeniu, am reusit sa trimit bani acasa numai de cand lucrez.

Studioul m-a sustinut in tot ce mi-am propus, depasind toate asteptarile. Inca de la interviu mi s-a dat ocazia sa aleg ceea ce imi place si cum sa lucrez. La ce ma refer? Simplu. Toata lumea crede ca videochatul inseamna numai nuditate si alte lucruri de acest gen. Insa, eu am avut ocazia sa aleg intre profilul adult si cel non-adult. La cel non-adult, trebuia doar sa am abilitati de conversatie deosebite si un aspect placut, mereu zambitoare. Cu toate acestea, am ales profilul adult, pentru ca se castigau mai multi bani. Cand spun bani, ma refer la sume intre 800 si 5000 de euro pe luna. Asa e! Un model incepator castiga aproximativ 800 de euro, dar eu aveam experienta si oscilam intre 2000 si 5000 de euro pe luna. Desigur, nu exista o limita. Daca imi propun sa depasesc aceasta suma, totul tine de vointa si personalitatea mea.

Un simplu click  mi-a schimbat viata! Asa, am ajuns sa lucrez in conditii de lux si curatenie, in timp ce sumele de bani imi rasfatau fiecare capriciu. Din banii pe care ii castigam, studioul imi oferea totul, pana la ultimul leu, fiind un studio corect. Din acest punct de vedere, nu am avut niciodata un repros. Banii imi veneau mereu la timp, fara alte retrageri din amenzi sau penalizari. Asa ceva nu a existat deoarece este un studio cu stabilitate si experienta vasta in domeniu.

Contractul de munca a fost semnat din prima zi, ca o dovada a profesionalismului si a legalitatii cu care lucreaza. Nu am avut niciodata nicio grija ca fac ceva ilegal , pentru ca respecta intru totul legea. Fetele sub 18 ani nu au voie sa lucreze aici.

Fiind un studio unde lucreaza doar femei, ma simt mereu in largul meu si nu am de ce sa ma plang. Bonusurile pe care mi le ofera sunt considerabile, insa le trimit acasa la ai mei. Mie imi ajung banii castigati, ba chiar mai mult de atat. Ma rasfat cu excursii peste tot si cumparaturi zilnice, pentru ca acum imi permit orice.

Dupa ceva timp, am putut sa imi cumpar propria mea masina. Am terminat cu metrourile si autobuzele aglomerate. Acum sunt independenta si am propriile mele lucruri. In viitor, imi doresc si o casa mare, intr-o zona rezidentiala din Bucuresti. Studioul ma va ajuta sa imi implinesc si acest vis.

Numai aici am parte de o cariera frumoasa, asa cum mi-am dorit-o mereu. Sunt corecti, profesionali, dispun de cea mai buna aparatura si tehnologie si jobul e distractiv in acelasi timp!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.