Vacanta mare – un prilej de invatare prin jocuri si povesti

Vacantele de vara reprezinta pentru copii momentele cele mai frumoase din timpul unui an. Totusi inca de la scoala micii scolari primesc teme de vacanta sau unele indatoriri. Acest lucru poate ca mai taie un pic din elan, dar totusi in ochii copiilor vacanta mare este vazuta ca un timp petrecut la joaca.

Daca sunteti parinti poate va este familiara lupta dintre timpul petrecut la serviciu si cel in care stati cu copiii. Poate este supraapreciat acest timp petrecut cu propriul copil, iar mai nou se merge mai mult pe ideea de calitate a timpului decat pe durata.

Astfel Fabrica de Papetarie Pintexim va sta la dispozitie cu diferite jocuri educative, dar si carti de povesti ce pot fi colorate pentru a imbina utilitatea din invatare, dar si distractia din familie.

Din pasiune pentru articole de papetarie, magazinul online dispune de carti de povesti si in acelasi timp de colorat ce pot transforma perioada de adormire a copilului intr-un taram fantastic plin de invataminte utile in viata, dar si la scoala.

Lumea copiilor descrisa prin povesti si jocuri

Prin cartile de povesti se induce pasiunea pentru carti a copiilor, iar povestile creaza acea lume imaginara, dar cu personaje demne de urmat. Astfel ei doresc sa se asemene cu personajele pozitive si sa copie diverse comportamente.

Este un exercitiu de imaginatie, dar si momente de neuitat in care va puteti petrece timpul din vacanta si in acelasi timp valorile predate in timpul scolii sunt reamintite in fiecare zi fara a fi perceputa ca o ora obligatorie.

In categoria Carti de colorat si povestit puteti regasi povestile Ariciul neastamparat si Prima sarbatore a verii. Acestea sunt in varianta cartilor de colorat, o alta pasiune ce face parte din activitatile celor mici.

Colorarea paginilor implica imaginatia si perfectionarea pentru desenarea in contur precum se cere in perioada de scolarizare. Puteti opta pentru una dintre cartile de colorat Pintexim de pe pagina oficiala https://pintexim.ro.

Asteptarea vacantei de vara se poate spune ca are un singur scop din perpectiva micilor scolari si anume joaca. Ideea de jocuri nu este neaparat o pierdere de timp, aceasta activitate poate contribui in diverse moduri asupra copiilor, inclusiv pentru intelegerea informatiilor.

Din acest motiv, de a impaca atat energia copiilor pentru jocuri, cat si dorinta parintilor de invatare, Fabrica de Papetarie Pintexim va propune achizitionarea unui joc de carti sau a unui jurnal A5.

In ceea ce priveste categoria noastra de jocuri, acestea nu sunt – cel putin vizibil – o modalitate de invatare, insa pana si un joc de carti poate dezvolta abilitatile matematice si de multe ori fara sa ne dam seama.

Ideea de jurnal pe care au adus-o specialistii  poate stimula creativitatea scolarilor ce au invatat sa scrie prin perfectionarea acestei notiuni. In orice caz in primul rand a tine un jurnal provoaca centrul creativ intr-o varietate de forme, dar imbunatateste si calitatea scrisului. Creativitatea poate fi baza multor activitati in timp, iar una dintre ele este orientarea catre notiunile invatate intr-un ansamblu benefic pentru rezolvarea problemelor.

Fie ca este vorba de vacanta mare sau achizitionarea rechizitelor scolare, Fabrica de Papetarie este  la dispozitie cu articole si produse de papetarie ce le puteti vizualiza pe https://www.pintexim.ro/.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.