Universul Cubic

planetscubeAm gasit zilele acestea pe Kickstarter, o pagina de internet care ajuta la achizitionarea de fonduri pentru proiecte care nu isi permit acest lucru.

PlanetsCube este un proiect ce se vrea a fi un joc 3D open-worl bazat pe voxel, construit din miliarde de caramidute de 25 de cm cubi.

Imparte-ti aventura

Vei gasi o multime de caractere in cadrul calatoriei tale, precum bastinasi care iti vor cere sa le completezi niste sarcini. Din moment ce le-ai castigat increderea, unii dintre ei iti vor permite sa le folosesti calificarile de crafting, apoi vor deveni Job Masters, care sunt esentiali pentru progresia ta, de vreme ce te pot asista in mai multe moduri. Acestia pot sa cerceteze retete pentru tine, te pot ajuta sa construiesti noi structuri, sa repari obiecte stricate, sa desfaci obiecte pentru a invata sa le reproduci, de asemeni te pot ajuta sa culegi ingrediente pentru gatit si bineinteles pot lupta de partea ta impotriva inamicilor. Maestrii de Joburi pot fi Inginerii, luptatorii, fermierii, bucatarii, fierarii si constructorii.

Experimenteaza o evolutie fantastica

PlanetsCube este impartit in 2 zone, ce reprezinta diferite nivele de dificultate si marcheaza progresia jucatorilor in poveste.

Vei fi capabil sa-ti cresti in nivel avatarul si sa imbunatatesti skillurile caracterului tau in timp ce te joci. De fapt, fiecare actiune pe care o faci iti va imbunatati statisticile. De exemplu, daca fugi sau sari iti va imbunatati forma, facandu-te sa sari mai sus si sa fugi mai repede, folosirea unor obiecte grele sau arme iti va imbunatati puterea, facand mai usor sa folosesti aceste lucruri.

Acest RPG, are scopul initial pe Kickstarter sa stranga 250.000 de dolari, cu cat va strange mai mult, cu atat vor introduce mai multe lucruri in plus pentru acestea, precum versiuni pe alte tipuri de platforme ale jocului, de asemeni continut nou, chiar si rase jucabile in plus.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.