Unde poti sa mergi in vacanta. Afla chiar acum!

Olanda OrasJungraujoch, Elvetia

Pentru cei care iubesc natura, Elvetia este una din cele mai romantice locuri de vacanta din lume. Jungfraujoch, cunoscuta de asemenea ca si „Varful Europei”, este cea mai inalta statie de feroviara din lume, la 3454 metri. Este una din cele mai vizitate locuri din Elvetia. Calatoria cu trenul pana la Jungfraujoch este o experienta incredibila de asemenea. In timp ce planuiesti mini vacanta in Elvetia, Jungraujoch nu ar trebui sa fie trecut cu vederea. Orasele precum Zurich, Geneva, Lucerne, Zermatt, Interlaken, Lugano, Lucarno, Lucerne, St Moritz, Berne, sunt toate cunoscute ca fiind locuri scenice a frumusetii nature. Calmul si linistea lacurilor si Alpii cu zapada, fac Elvetia o destinatie grozava pentru turistii. Cei care sunt interesati in munti, ski si pescuit vor gasi ca sunt o multime de activitati dedicata acestor sporturi in Elvetia. Muzeurile dezvaluire cultura Elvetiana bogata.

Amsterdam, Olanda

Daca vrei sa te bucuri de viata la oras si frumusetea naturii la un loc, atunci Amsterdam este locatia perfecta pentru acel lucru. In ciuda faptului ca este sub nivelul marii, Olanda a fost realizata atat de frumos incat te gandesti sa iti extinzi vacanta sa petreci cateva zile in plus acolo. April este luna in care ar trebui sa vizitezi gradina de lalele de la Keukenhof. Chiar nu am cuvinte sa descriu frumusetea acelei gradini. Canale bine planuite, gazonuri verzi luxuriante, randuri de mici case langa raul Amstel, croaziere pe canal, zone verzi ca padurile in oras, muzee istorice, fabrici de branza, mori de vant si activitati de sport precum, vaslitul, ciclismul te poate ajuta sa iti creasca nivelul de energie. Poti vizita alte orase, precum Rotterdam, Madurodam, orasul miniatura de langa Hague si Utrecht. Digurile si peretii de mare realizati si construiti de inginerii olandezi sunt exemple de constructii gigantice ale lumii si merita sa fie vazute de aproape.

 

admin

Has one comment to “Unde poti sa mergi in vacanta. Afla chiar acum!”

You can leave a reply or Trackback this post.
  1. Tudor - 7 noiembrie 2016 Răspunde

    Sunt foarte multe locatii ce pot fi vizitate. Eu unul incerc intai sa vizitez tot ce se poate in tara si apoi sa ies. Chiar zilele trecute am rezervat un apartament gasit pe rocazare.ro si sunt convins ca ma asteapta o perioada foarte placuta in Bucuresti. E important sa calatoresti si sa vezi lumea din diverse perspective!

Leave a Reply

Your email address will not be published.