Ubisoft va sustine in continuare consolele vechi

assassins-creed-unityUbisoft nu lasa inca in urma dezvoltarea pentru Xbox 360 si PS3, va continua sa sprijine consolele pentru inca cativa ani, dupa cum sustine presedintele creativului Lionel Raynaud. Assassin’s Creed IV : Black Flag a fost lansat pentru Xbox 360, Xbox One, Playstation 3 si Playstation 4, iar Watch Dogs va repeta trucul generatiilor de console cand va fi lansat, pe 27 Mai. Desi ne-a vorbit inainte de confirmarea jocului Assassin’s Creed Unity pe Xbox One, PS4 si PC, comentariile lui Raynaud ar putea adauga greutate pe zvonurile care sugereaza ca un alt titlu nou Assassin’s Creed este in dezvoltare pentru consolele Xbox 360 si Playstation 3.

Acestia sustin ca vor avea jocuri pentru Playstation 3 si Xbox 360 anul acesta si probabil si anii care vor urma, acestia vor sa fie capabili sa furnizeze jocuri oamenilor care inca se detin si se joaca pe aceste console. Assassin’s Creed Black Flag a fost primul joc Assassin’s Creed al acestei noi generatii, dar a fost dezvoltat cu acest gand in minte, dar nu am putea spune ca a fost un joc pentru incrucisarea generatiilor, in timp ce are caracteristici care ar putea fi doar pentru aceasta generatie.

Raynald a declarat de asemeni ca audiovizualurile in jocurile Ubisoft ce vor fi lansate pana la sfarsitul anului sunt deja mult mai superioare pentru jocurile ce vor fi lansate pentru Xbox One si Playstation 4.

Desi nu a putut discuta despre noul joc Assassin’s Creed, Raynaud a fost capabil sa discute presiunea de lansare a noului joc major din seria flagship al lui Ubisoft in fiecare an. Acesta sustine ca, compania sa este capabila sa ofere jucatorilor un nou joc Assassin’s Creed in fiecare an, deoarece acestia vor un nou joc in fiecare an.  De vreme ce acest lucru este adevarat, acesta sustine ca ar fi foarte naiv sa nu satisfaca nevoile jucatorilor, dar pune o canitate mare de presiune pentru a face un joc care nu va dezamagi niciodata.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.