Twitter si noua caracteristica de videoclipuri

Twitter si campionatul mondialTwitter pare sa experimenteze  cu o noua caracteristica de reclame mobile cu 2 advertiseri ai Cupei Mondiale, Visa si Adidas. Caracteristica, pe care Twitter a testat-o aparent cu filmul „A Million Ways to Die in the West” luna trecuta, iti permite sa distribui cu usurinta o reclama video atunci cand folosesti un hashtag. De exemplu, daca scrii #visa si apoi adaugi un spatiu, ar trebui sa vezi o agrafa de birou instantaneu in aplicatia Twitter pentru iOS. Apasa click pe iconita si poti sa atasezi un video, ce este o reclama pentru Visa.

Adidas testeaza si ei un program similar cu hashtag-ul #allin, ce pare sa duca la un videoclip a celor de la Adidas. Un reprezentat de la twitter a refuzat sa comenteze pe baza caracteristicii. Reprezentantii de la Visa si Adidas nu au putut fi contactati pentru comentarii.

Caracteristica ofera o noua utilitate advertiserilor. Consumatorii care folosesc hashtag-uri afiliate campaniei, pot imprastia mai deaprte mesajele cu videoclipurile promotionale. Nu este clar cum sunt asociate videoclipurile cu aceasta caracteristica sunt derulate de un singur click. Twitter a extins capacitatea de un click, mai departe de programul sau Amplify, luna trecuta.

Pentru Visa, caracteristica subliniaza folosirea brandului a videoclipurilor mobile in campania Cupei Mondiale. Visa are un alt program numiti Teletransportar, care suprapune imaginea video cu un fundal ce are legatura cu fotbalul. Intr-unul poti sa te joci impotriva lui Zinedine Zidane.

CMO-ul celor de la Visa, Kevin Burke, spune ca acestia vor sa scoata in evidenta faptul ca oamenii din jurul lumii sunt uniti de pasiunea pentru fotbal. Acestia stiu ca videoclipul este incredibil de captivant si are o rata de angajament foarte mare din partea fanilor.

De aceea, se pare ca peste tot unde navigam, internetul este plin de reclame a celor ce s-au asociat cu campionatul mondial de fotbal.

 

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.