Trucuri pentru stralucirea si sanatatea parului tau

solutii par grasIn ceea ce priveste tratarea si ingrijirea parului, fiecare femeie isi doreste ca parul ei sa fie cel mai frumos, cel mai bogat si cel mai sanatos din toata lumea. Este ca si cum ti-ai adresa intrebarea „Oglinda-oglinjoara, cine este cea mai frumoasa din tara?”, doar ca in loc sa intrebi „cine este cea mai frumoasa din tara”, vei intreba „cine are cel mai frumos par din tara?”.

Este foarte important sa iti hidratezi cu balsam doar varfurile parului pentru ca acesta poate ajunge prea incarcat si gras, astfel ca nu te vei mai bucura de o podoaba capilara deloc atragatoare. Foloseste sampoane impotriva matretii si hraneste cu balsam doar capetele firelor de par. Acest lucru va duce la hranirea si la infrumusetarea parului, de vreme ce va lua tot ce are nevoie din cremele si balsamurile in cauza dnspre varfuri inspre radacina.

Opteaza pentru aloe vera. Combina samponul tau cu o lingurita de aloe vera, sampon si maseaza usor scalpul cu ajutorul degetelor. Aloe vera te va ajuta sa iti detoxifici scalpul de impuritati, grasime si va asigura o abordare corecta si potrivita pentru hranirea si samponarea parului pentru a fi curat, sanatos si puternic.

Inceteaza sa-ti mai atingi parul mereu. Stiu ca noi femeile tot ajungem in cele din urma cu mana prin par, fie ca ne aranjam cate o suvita, fie ca ne dam la o parte bretonul, fie ca vrem sa il mai infoiem putin pentru a-i oferi volum, insa nu este deloc bine ceea ce facem.

O alta metoda care iti va asigura sanatatea parului si curatenia acestuia tine de faptul ca nu il vei mai murdari la randul tau din cauza degetelor trecute prin el. Atunci cand iti treci mainile prin par, productia de sebum si de uleuri din par de la glandele in cauza, este activata iar parul ta va ajunge murdar in cele din urma.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.