Trei idei de cadouri pentru bărbaţii născuţi sub semnul Fecioarei

ceas_luxury_pentru_birou_by_credan_1Considerat unul dintre cele mai excentrice semne zodiacale, Fecioara este zodia bărbaţilor atractivi, buni oratori, direcţi şi foarte îngrijiţi, performeri remarcabili care adoră să fie în centrul atenţiei. Şi pentru că, până în 22 septembrie, sărbătorim zilele de naştere ale eleganţilor şi spiritualilor domni născuţi sub acest semn zodiacal, venim în sprijinul dumnevoastră cu câteva sugestii deosebite de daruri pentru nativii Fecioarei, inspirate de vasta colecţie de cadouri pentru bărbaţi Borealy – respectiv a celui mai bun magazin online de cadouri de pe piaţa autohtonă.

Portofele din piele naturală pentru bărbaţii Fecioară  – trezorieri înnăscuţi şi destoinici

Portofel Genesis for Men Cerruti 1881Persoanele născute în zodia Fecioarei ştiu să preţuiască valoarea banilor şi să-şi gospodărească cu meticulozitate finanţele proprii, ale familiei sau grupului din care fac parte. Acestea vor echilibra în cea mai corectă formă raportul veniturilor şi al cheltuielilor, având în zestrea ancestrală virtuţiile celor mai chibzuiţi trezorieri – oameni cărora le putem încredinţa cu toată încrederea finanţele pentru a le gestiona eficient. Iată de ce, un distins şi inspirat cadou pentru economul bărbat Fecioară îl reprezintă portofelul din piele naturală, oferta magazinului de cadouri Borealy numărând zeci de accesorii de designer, semnate de branduri precum Cerruti 1881, Cacharel, Jos von Arx sau S.T.Dupont. Sărbătoritul din viaţa dumneavostră va fi măgulit de un asemenea cadou şi va aştepta cu nerăbdare să-şi sorteze banii şi cardurile în noul său portofel de marcă şi din piele naturală.

Accesorii decorative pentru casa şi biroul elegantului bărbat Fecioară

Nu este nici un secret faptul că nativilor zodiei Fecioară le place să atragă atenţia prin eleganţa propriei ţinute, dar şi prin modul în care îşi decorează casa sau biroul. Obiectele decorative care îi vor reflecta la superlativ personalitatea, recomandându-l drept un profesionist distins, un domn cu prestigiu şi de înaltă clasă, îi vor măguli gustluxury_bar_globe_atlas_by_zoffoli_-_made_in_italy (1)urile. Statuarele globuri Zoffoli cu minibaruri încorporate, ilustrate cu hărţi antice ale lumii şi ingenios lucrate pentru a expune cu eleganţă colecţia de băuturi preferate ale posesorului îi vor entuziasma nespus pe domnii Fecioară. Pe lângă mândria de a etala veritabile obiecte de colecţie, minibarul încorporat reprezintă pretextul ideal de a iniţia discuţii elaborate cu oaspeţii săi, mai ales că nativilor acestui semn le plac foarte mult dezbaterile, fiind hărăziţi de stele cu darul oratoriei.

Seturile pentru birou Credan – cadouri de lux pentru profesioniştii zodiei Fecioară

Nativii zodiei Fecioară reuşesc în viaţă prin propria lor muncă, sunt întreprinzători, practici şi neobosiţi în drumul propriu spre succes. Magazinul Borealy ne propune să-i surprindem cu accesorii dedicate activităţii profesionale, precum distinseleClassic Man by Jos von Arx seturi pentru birou Credan, înnobilate cu aur galben şi lucrate în designuri clasice, ce degajă prestigiu, clasă şi rafinament. Pe cât de utile sunt în organizarea mesei de lucru, pe atât de stilate şi valoroase sunt capodoperele Credan, daruri impresionante pentru domnii care ştiu că succesul stă în detalii.

Cu a lor fire analitică, curioasă şi practică, sărbătoriţii acestui semn zodiacal aşteaptă nerăbdători să descopere surprizele pregătite de dumneavoastră – cadourile dedicate zilei lor de naştere. Aşadar, cu ce daruri îi veţi surprinde?

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.