Traditii de care copilul tau trebuie sa tine cont de Craciun

Mai sunt doar cateva zile si va veni Craciunul. Gospodinele se gandesc deja la meniul pe care il vor avea de sarbatorile de iarna si copii se pregatesc si eu. Exista unele traditii de care si copilul tau ar trebui sa stie, niste traditii care nu merita sa moara pentru ca sunt singurele care mai amintesc astazi de Craciun.

In continuare vom prezenta cateva lucruri pe care trebuie sa ai grija ca si copilul tau sa le faca in preajma sarbatorilor de iarna. Iata-le:

Scrisoare lui Mos Craciun

Copii adora iarna si sarbatorile de iarna pentru ca in aceasta perioada vine si mult asteptatul Mos Craciun. Toti sunt nerabdatori sa afle cat mai repede ce cadouri le va aduce Mosul in cazul in care au fost cuminti. Scrisoarea cu lista de dorinte pentru Mos Craciun nu mai poate astepta! Suntem deja pe ultima suta de metri, iar Mosul trebuie sa aiba suficient timp pentru a confectiona jucariile si a pregati darurile. Incurajeaza-ti micutul sa o scrie acum, sa o accesorizeze si sa o impacheteze frumos, apoi sa ti-o dea tie pentru a o pune la „posta”.

Bradul

Bradul este o alta placere a copiilor. Trebuie sa facceti astfel incat toata lumea sa participe la impodobirea lui. Impodobirea bradului trebuie sa fie intotdeauna o traditie de familie, la care toti cei dragi, de la mic, la mare, sa participe. Nu trebuie sa duci multa munca de convingere pentru a-ti ademeni copilul in aceasta activitate, intrucat este unul dintre cele mai asteptate momente ale perioadei. Incurajeaza-ti copilul sa confectioneze si cateva ornamente manual, pentru a oferi personalitate bradului.

Colindatul

Nu trebuie sa uitati nici de colindat. Acest lucru vesteste Craciunul si tot acest lucru face ca seara sa fie magica. Puteti sa repetati impreuna cu copilul dvs. sa repetati cateva colinde pe care sa le cante micutul.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.