Top 6 caracteristici OS X 10.10

OS X Yosemite MacApple vrea sa ajunga la audienta prin intermediul noului sistem de operare pentru Mac, sistemul de operare OS X Yosemite, ce a fost anuntat luni, la Conferinta Producatorilor Mondiala din San Francisco, si nefiind o surpriza, utilizatorii vor fi tratati cu o serie de caracteristici noi, cand se va lansa oficial in toamna. In caz ca ati ratat conferinta, va prezint 6 din cele mai bune caracteristici ale lui Yosemite.

1. Iconite mai frumoase. Yosemite are iconite mai frumoase si mai curate, in josul unui ecran de Mac, incluzand aplicatiile care de cele mai multe ori pun pret pe functii in fata design-ului. Federeghi spune ca acela este un cos de gunoi minunat. Pe langa acest lucru el spune ca nu ne-ar veni sa credem cat de mult timp am petrecut realizand un cos de gunoi.

2. O zona a interfetei mai mare. Atunci cand un utilizator da click pe iconita lupei ce este localizata in coltul din dreapta sus, o bara de cautare Spotlight apare in mijlocul ecranului.

3. O bara de cautare mai inteligenta. Bara de cautare este intuitiva, autocompletand termenii de cautare cu aplicatii, obiecte noi, chiar si harti.

4. AirDrop Extins. AirDrop poate acum muta documente si alte obiecte inainte si inapoi intre iOS 8 si OS X Yosemite. In aditie, Handoff permite utilizatorilor sa transfere oricand lucrand de pe un dispozitiv pe altul.

5. Mesaje usor de transferat care nu sunt de pe iPhone. Mesajele care sunt trimise de pe alte telefoane nu erau afisate inainte pe Mac-uri, insa iOS 8 difuzeaza toate mesajele pe computerul unui utilizator.

6. Apeluri telefonice pe Mac-uri. Apelurile telefonice pot fi acum acceptate si realizate prin intermediul Mac. Federighi a demonstrat acest lucru, sunandu-l pe fondatorul companiei Beats si pe rapper-ul Dr. Dre, a caror companie a fost recent achizitionata de Apple.

Desi „gratuit” nu este o caracteristica, este un lucru dragut, fiindca pentru a upgrada la Yosemite va fi gratis cand isi va face debutul.

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.