Televizoarele curbate de la Samsung

samsung_curved_UHD_3_side-578-80Pentru Samsung, televizoarele curbate nu sunt doar un mecanism. Compania se duce mai departe cu aceasta idee, anuntand astazi disponibiltatea majoritatea modelelor curbate care au fost dezvaluite la CES in Ianuaria, multe dintre ele cu rezolutii Ultra HD.

De ce ai vrea un televizor curbat? Samsung spune ca face ecranul sa para mai mare si mai captivant, din toate pozitiile de vizionare, nu doar din fata. Cei care au analizat si utilizatorii au fost putin mai sceptici, dar nu se pune la indoiala design-ul iesit din comun.

La topul liniei este modelul de 105 inch. Televizor nu este doar curbat, este de asemeni UHD si ultra lat cu un raport de aspect 21:9, care a devenit factorul pentru blockbustere precum 300 : Rise of an Empire si The Lego Movie. Am vazut acest lucru la CES si arata spectacular. Samsung spune ca-l va lansa mai tarziu anul acesta, dar nu au inca un pret.

Nu va trebui sa astepti asa de mult pentru seriile de televizoare curbate Samsung U9000. Toate aceste modele au display-uri UHD, ceea ce sunt de 4 ori mai bune decat rezolutia unui Full HD. Toate materialele non-UHD sunt convertite de 4 ori folosind tehnologia proprietarilor Samsung care spune ca livreaza o calitate aproape UHD. Exista de asemeni un Auto Depth Enhancer care ajusteaza automat contrastul pentru o adancime mai mare precum 3D-ul fara ochelari dupa cum sustin cei de la Samsung.

Seriile U9000 vin in 3 marimi. Incep de la 55 Inch avand un pret de 4 mii de dolari, crescand la 65 de inch si un pret de 5 mii de dolari si ajungand pana la 78 de inch la un pret de 8 mii de dolari. In timp ce primele doua seturi intra in vanzare din Martie, cel de 78 de inch nu va fi disponibil de vanzare pana la sfarsitul acestui an.

Asa ca daca aveti bani de cheltuit, va recomand un televizor curbat de la Samsung.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.