Te-ai gandit la tencuiala de tip praf de piatra? Iata de ce sa ai in vedere acest stil

Tencuiala casei este stratul final pe care il aplici peretilor exteriori. Acestia vor fi mai bine protejati, vor arata mai bine si de ce sa nu spunem ca tencuiala face parte din amprenta si personalitatea casei. Este sa spunem stilul sau final.

Iata de ce sa alegi praf de piatra pentru fatade, o tencuiala care fie iti aminteste de stilul acela nostalgic din anii de comunism, fie cel care te incanta pentru multiplele sale avantaje:

Rezistenta la intemperii

Tencuiala minerala de tip praf de piatra este hidrofuga si rezistenta la intemperii. In fond rolul unei tencuieli este nu doar cel decorativ, ci si cel practic. Trebuie sa formeze deci un strat rezistent, durabil in timp care sa protejeze peretii de pete, de intemperie de asemenea.

Unul din motivele pentru care unii aleg tencuiala colorata este pentru a masca eventuale pete ce se formeaza pe suprafete, urmele de murdarie si praf eventual. Iar daca vor folosi unele produse, in functie de tipul de tencuiala, este posibil sa o afecteze. Mai practic este insa sa alegi de la bun inceput un acel tip de produs care protejeaza peretii si are rezistenta si la intemperii.

Ideala si pentru interior

Daca te gandesti la un stil unitar la interior si exterior, iata ca se poate, cel putin in living sau in holurile de acces spre alte incaperi ale casei vei putea aplica regula similaritatii. Tencuiala decorativa praf de piatra cum vei gasi la Imperial White iti deserveste acestui scop. Si are si un pret accesibil, ceea ce ne duce la urmatorul avantaj.

Un pret rezonabil, ce nu te lasa cu gaura in buget

Tot ce tine de renovarea case te costa destul de mult. Cu atat mai mult cu cat produsele se dovedesc a fi nu tocmai asa cum iti doreai. Spre exemplu calitatea slaba a unor materiale te face sa aplici strat dublu sau triplul, sa consumi mai mult produs pentru o suprafata de perete.

In oferta de la imperial-white.ro regasim acest produs pe stoc, ce poate fi imediat comandat. Poti de asemenea sa vizitezi showroom-ul din Craiova si sa te inspiri de aici si sa te lasi consiliat de echipa in privinta alegerii unor materiale de constructie de calitate, la preturi optime. Detalii in pagina oficiala.

Contact:

Strada Popoveni nr 2A Craiova Dolj

+40 733893399

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.