Suzeta – da sau ba? Află de aici

Din momentul în care deveniți părinți, intrați într-un carusel de emoții. Sunt zeci de păreri și tot atât de multe persoane care vă vor spune la fiecare pas cum e mai bine, de fapt. Unii nici nu au copii sau îi au deja foarte mari și îți permit totuși să emită judecăți de valoare. Printre altele, dilema ce îi frământă pe mulți se referă la suzetă. Spunem da sau ba acestui accesoriu?

Dacă tot alegem suzeta ca o metodă practică de a mai liniști pe bebeluș – mai ales când are colici – atunci ar fi bine să alegem ce e mai bun, din tot ce mai bun. Așadar, afla de aici despre suzetele Frigg de la Little Prints. Ce au special acestea sau de ce ele sau cele Bibs merită alese, află din rândurile ce urmează!

De ce suzetele de la Frigg și Bibs merită alese: calitate, design și siguranță

Alegerea suzetelor potrivite pentru copilul tău poate fi o sarcină dificilă, dat fiind numărul mare de opțiuni disponibile pe piață. Totuși, unele dintre cele mai apreciate branduri de suzete sunt Frigg și Bibs. Iată de ce:

Calitatea materialelor

Atât Frigg cât și Bibs acordă o importanță deosebită calității materialelor folosite în fabricarea suzetelor. Suzetele Frigg sunt realizate din silicon medical sau latex natural, în timp ce Bibs folosește latex natural în fabricarea suzetelor sale. Aceste materiale sunt netoxice, sigure pentru bebeluși și durabile.

Design ergonomic

Designul suzetelor de la Frigg și Bibs ține cont de nevoile specifice ale bebelușilor în ceea ce privește confortul și dezvoltarea fără probleme a cavității bucale. Forma ortodontică a suzetelor asigură o poziție corectă a limbii și exclude apariția problemelor dentare din cauza suzetei. În plus, scutul suzetelor este conceput pentru a permite circulația aerului și a preveni iritarea pielii sensibile din jurul gurii.

Varietate de modele și culori

Frigg și Bibs oferă o gamă largă de modele și culori pentru suzetele lor, permițând părinților să aleagă suzeta potrivită în funcție de preferințele și stilul bebelușului. Această varietate estetică face ca suzetele Frigg și Bibs să fie nu doar funcționale, ci și plăcute din punct de vedere vizual.

Siguranță și certificări

Suzetele Frigg și Bibs sunt supuse unor teste riguroase pentru a se asigura că respectă standardele internaționale de siguranță și calitate. Acestea sunt certificate conform standardelor europene. Părinții pot avea încredere în calitatea și siguranța suzetelor oferite de aceste branduri.

Astfel de suzete sunt disponibile la littleprints.ro. Vin în diferite culori, în seturi, pe diferite mărimi, așadar în alegerea făcută veți ține cont și de aceste aspecte. Sunt însă sigure de folosit încă din prima lună de viață a unui bebeluș, există mărimea 0 pentru newborn. De asemenea, cromatic sunt absolut încântătoare, sunt colorate în fel și chip și încântă pe oricine. Pot fi asortate și ținutelor celor mici sau cu diverse alte accesorii pe care părinții le aleg. De avut în vedere că schimbarea acestora trebuie să fie grija oricărui părinte, după aproximativ 4 săptămâni de utilizare.

Da sau ba?

Acest subiect împarte practic lumea părinților în două. Pe de-o parte ideea de oferi suzeta este una de test. Suzetele Bibs sunt imediat acceptate de cei mici, au această reputație să spunem. Sunt cazuri în care bebelușii simt că textura și forma unei suzete este total diferită de ceea ce îi place și le refuză. Iată deci un alt test al calității. Suzetele Frigg și Bibs sunt disponibile la littleprints.ro și au formă ieșită în afară, imită sânul mamei și ca textură. Pot fi alinarea de moment când colicii vă fac din noapte zi și invers!

 

Contact:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.