Suplimentele necesare pentru culturistii ce-si doresc sa atinga performanta

In ziua de astazi nu poti spune ca aspectul fizic nu conteaza. Nu se indragosteste nimeni de sufletul tau la prima vedere. Exista totusi o categorie de persoane pentru care aspectul fizic este mai mult decat aspect, ci o adevarata competitie, un stil de viata, o pasiune in care depun multa munca. Acestia sunt culturistii, a caror corpuri sculptate, parca cizelate cu o dalta, devin propriile lor opere de arta, in care ei depun extrem de mult timp, efort, rabdare, dar si suplimente esentiale in acest scop. Aceste suplimente sunt necesare in atingerea perfectiunii si performantei. 

Suplimente orale sau injectabile?

Fiecare categorie vine cu diferente. In cazul suplimentelor injectabile administrarea se face in tesutul musculat. Ca in cazul oricarei injectii, substanta activa actioneaza intr-un timp mult mai scurt, grabindu-se procesul de asimilare. Totusi inainte de a utiliza acest tip de produs, este bine sa consulti un specialist. Suplimentele injectabile sunt mai indicate in cazul celor care au deja probleme cu ficatul, fiindca nu au atat de multe efecte negative.

In cazul suplimentelor orale, sunt in special preferate de cei ce au fobie de ace. Sunt recomandate in cazul persoanelor care sunt la inceputul drumului in ale culturismului. Suplimentele orale pot adauga volum muschilor atunci cand se urmeaza cicluri de adaugare a masei musculare la sala de forta. Acest proces se numeste pomparea muschilor. Poti opta pentru un ciclu de masa musculara Deca Sustanol Danabol ce este un mix intre fiole si pastile. Poti acumula intre 10 si 20 de kg cu ajutorul acestor produse. Este necesar de asemenea sa ai un somn adecvat intre 6 si 8 ore, un regim alimentar echilibrat si, evident, antrenament pe masura.

De ce sa folosesti aceste suplimente in antrenamentele tale

Masa musculara bine definita obtinuta rapid se poate face doar cu ajutorul acestora. Nu oricine isi permite sa piarda ani de zile in sala pentru a obtine un asemenea corp. Atat femeile, cat si barbatii culturisti care isi doresc un astfel de corp sculptat stiu ca exista anumite sacrificii pe care trebuie sa le faca. Dar satisfactia este enorma cand ajung la aspectul dorit, stima de sine si implict increderea in sine sunt crescute, gandesc mai pozitiv si sunt mai fericiti.

Pana la urma cand arati bine, te si simti bine, deci nu putem blama dorinta culturistilor de a arata ca niste supereroi iesiti din benzile desenate.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.