Studioul Prime te vrea în echipă – vezi oferta noastră de angajare!

Este adevărat că în zilele noastre oferta de joburi este destul de mare, dar nu întotdeauna aceste joburi reușesc sa ne satisfacă nevoile financiare. Ba mai mult, la interviul de angajare, ți se promit niște lucruri iar mai apoi, la finalul lunii când încasezi salariul, acesta este mult mai mic decât cel promis.

În aceste condiții tot mai mulți tineri se îndreaptă fie spre un job neconvențional, fie spre un job online, dar care să fie bine plătit și, mai ales, să ofere contract de muncă.

Printre ofertele de pe piața online se remarcă și Studioul Prime care are o ofertă foarte interesantă de angajare pentru cele interesate de un job online stabil.

Vrei să fii plătită așa cum trebuie pentru munca ta?

Dacă îți dorești stabilitate financiară, să nu ai grija zilei de mâine și să îți cumperi o casă și o mașină, te poți programa online la un interviu la Prime Studios. Acesta este un angajator serios, care îți va oferi forme legale de muncă, un salariu garantat lunar, cu condiția de a îndeplini un program basic de lucru ( 5 zile/ săptămână * 8 ore/zi).

La acesta se adaugă un bonus în funcție de performanță. Bonusul va face diferența în ceea ce privește câștigul final. Acesta va putea fi obținut în cadrul programului de lucru.

Pentru cele care doresc să își prelungească programul de munca, turele vor fi plătite dublu, iar bonusurile vor fi dublate.

Nu este necesară experiența anterioară

Chiar dacă ai mai lucrat sau nu într-un studio de videochat, la Prime Studios nu se cere experiență în domeniu, deoarece aici vei avea parte de training specializat. Iar dacă nu cunoști limba engleză aici vei avea parte și de training în acest domeniu.

Visul oricărei femei este să arate din ce în ce mai bine din punct de vedere estetic. La Prime Studios acest lucru poate deveni realitate, așa că vezi oferta noastra de angajare.

Prin competițiile organizate oricare dintre modele poate câștiga operații estetice la alegere. În felul acesta se pot corecta și aduce aproape de perfecțiune unele trăsături care aveau nevoie de îmbunătățiri.

Flexibilitate în alegerea programului  

Studioul Prime este alegerea potrivită, dacă îți cauți un loc de muncă avantajos din punct de vedere financiar. El îți dă posibilitatea să-ți organizezi programul așa cum îți dorești, ca să poți avea mai mult timp la dispoziție pentru tine și plăcerile tale.

Modelele din cadrul studio-ului Prime lucrează în ture: de dimineața, intermediar sau de noapte. Săptămânal, tura se poate schimba așa cum îți dorești și cum ai nevoie. Indiferent care îți sunt nevoile, există întotdeauna înțelegere și ajutor reciproc.

Bonus, city-break-uri de neuitat

Pe lângă faptul că primești în prima lună un bonus de 500 dolari, iar dacă vii cu o prietenă primești încă 200 de dolari, dacă te-ai ambiționat să petreci mai multe ori în online primești drept bonus un city-break în afara țării ca să îți poți încărca bateriile.

Tu ce spui de faptul că te asteptam aici, pentru a ne cunoaște mai bine?

Mai multe detalii pe site-ul oficial.

Contact: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.