Sterge urmele somnului de pe fata ta!

Cand ne simtim obositi am vrea sa dormim cat mai mult. Sau de regula, oamenii care nu se odihnesc suficient de mult si de bine, care pierd nopti in sir cred ca daca vor dormi multe ore in weekend se vor simti mai bine. Ei bine, acest lucru este foarte gresit pentru ca orele pierdute nu vor putea fi recuperate niciodata, nici daca veti dormi foarte mult.

Mai mult decat atat, foarte multe ore de somn nu doar ca va vor afecta sanatatea ci va va afecta si frumusetea. Din cauza somului este posibil sa va treziti cu cearcane sau pungi sub ochi care nu vor crea un aspect prea placut.

In continuare, voi prezenta cateva lucruri pe care va trebui sa le faci in momentul in care ai cearcane si astfel vei afla ce anume trebuie s afaci cand esti vizibil obosita.

In primul rand, in momentul in care te trezesti nu uita sa folosesti apa rece. Incearca sa faci anumtie exercitii benefice pentru tenul tau. In fiecare dimineata, in momentul in care te trezesti va trebui sa faci astfel incat sa te dai pe fata cu apa rece care nu doar ca te va trezi imediat ci va avea efect si asupra pungilor de sub ochi sau a cearcanelor.

Apoi, ceaiul verde este de asemenea benefic in acest caz. Stiti ca ceaiul verde este foarte benefic in aceste situatii de aceea, daca va treziti cu pungi sau cearcane trebuie sa va puneti cateva plicuri de la ceia verdde, fierte si racite in jurul ochilor. Astfel, veti reusi sa eliminati pungile de suc ochi ca prin minune.

Cartofii sunt de asemenea benefici in acest sens, asa ca ar trebui sa va conformati. Trebuie sa taiati cateva felii reci de cartofi si sa le puneti in jurul ochilor. Acestea vor trage pungile de apa, stergand orice urma de oboseala de pe fata dvs.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.