Steam Machines si Controller amanate pentru 2015

Valve Steam MachineNoul Steam Controller al celor de la Valve, ce caracterizeaza feedback haptic, nu va fi disponbil in aunl 2014, dupa cum a mai sustinut compania anterior. Designer-ul de produse, Eric Hope, a scris pe website-ul Steam, ca din cauza ca exista prea mult feedback ce trebuie sa fie luat in conisderare si noi idei de implementat, Valve planuieste acum o lansare pentru conroller candva anul viitor.

Hope a spus ca ei folosesc acum controllere prototip wireless pentru a realiza teste de joaca live, cu toata lumea incluzand profesionisti ai industriei si jucatori hardcore, pana la gameri ocazionali. Aceste teste genereaza o multime de feedback folositor, si de asemenea le ocupa foarte mult timp pentru realizarea acelor imbunatatiri. Acesta spun ca in mod realist, acum se gandesc la o lansare in anul 2015, ci nu in anul curent.

Ceea ce vrea post-ul lui Hope sa sugereze, dar nu mentioneaza in mod specific, este ca Steam Machines insasi nici ele nu vor fi disponibile pana in anul 2015.

Hope spune ca ei sunt la fel de doritori sa ne ofere Steam Machines. Dar prioritatea lor principala este sa se asigure ca atunci cand le vom primi, vom primi cea mai buna experienta de gaming posibila. Asa ca acestia spera ca suntem rabdatori cu ei pana ajung acolo, iar pana atunci vor continua sa posteze update-uri si vor avea mai multe povesti de distribuit cu fanii pentru a-i tine la curent.

Valve a anuntat Steam Controller si Steam Machines anul trecut, oferind mai multe detalii despre aceste eforturi la „Consumer Electronics Show” in Las Vegas mai devreme anul acesta.

De aceea, se pare ca va trebui sa mai asteptam putin pana revolutionarele „Steam Machines” se vor lansa impreuna cu controllerele „Steam Controller”, iar daca le vom oferi rabdare si feedback, acestia mai mult ca probabil vor avea grija sa avem cea mai buna experienta de gaming.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.