Stailer – evoluție, rapiditate și simplitate a programărilor la salon

Stailer este o platformă online unde poți să-ți faci programări la saloanele de hair&beauty. Este complet gratuită și simplifică enorm de mult viețile oamenilor care-și doresc orice tip de serviciu de înfrumusețare cât mai repede. Nu mai suntem obișnuiți să așteptăm după lucruri, să stăm la cozi sau să mergem la sedii să plătim facturile. Multe lucruri se pot rezolva acum în mediul online, așa că de ce să nu fie la fel și pentru o programare la salon? Vei afla în continuare câte beneficii ai pe Stailer.

De ce să treci pe Stailer?

Pentru că mai mult ca sigur te-ai regăsit și tu în situația de a avea nevoie de o programare la salon, însă nu ai reușit să prinzi loc când ai vrut tu. Ca să ai parte de răsfățul dorit, trebuie să suni cu cel puțin câteva zile înainte, însă acum nu mai este vorba de așa ceva. Mai există și alte saloane care te pot primi în afara celor cu care te-ai obișnuit tu, iar stiliștii de pe Stailer doar așteaptă să le dai o șansă. Toți sunt reali profesioniști, cu traininguri de specialitate, multă muncă depusă și experiența necesară pentru a satisface orice cerință a clienților. Dacă te interesează să treci pe această platformă, citeste aici mai multe detalii.

Cu ajutorul motorului și filtrelor de căutare, găsești rapid lista cu saloane disponibile care te pot primi chiar și în aceeași zi. Selectând orașul, data și ora, serviciul dorit, precum și dacă ești bărbat sau femeie, ai acces în doar câteva minute la opțiunile dintre care poți alege. Nu mai trebuie să stai tu după disponibilitatea unui stilist, ci ei te primesc fix când vrei tu.

Îți poți face câte programări vrei pe Stailer, fără să ai nevoie de un cont client, însă acesta facilitează folosirea platformei și aduce mai multe avantaje. Anularea lor este de asemenea gratuită, iar tu nu trebuie să îți mai faci griji pentru conversațiile telefonice cu stilistul.

Stailer ajută atât clienții, cât și stiliștii

Puntea dintre client și stilist este mult mai rapid de trecut acum. Stailer este că o agendă virtuală unde îți poți seta chiar și remindere ale programărilor făcute, pentru ca tu să nu uiți când trebuie să ajungi la salon. Fiecare dintre saloane vine însoțit de poze cu lucrările realizate de stiliștii profesioniști, precum și alte informații utile și esențiale, ca prețul serviciului și locația Google Maps, pentru că tu să alegi varianta cea mai potrivită nevoilor tale.

Stiliștii care au trecut deja pe Stailer, sunt cei din Iași, Timișoara, Cluj Napoca și Oradea, însă acum platforma s-a extins și în București. Aceștia văd o reală maximizare a profiturilor și a programărilor în agenda special concepută pe Stailer. Echipa de suport a platformei, ajută atât stiliștii care vor să fie mai vizibili, cât și administratorii saloanelor, ca să se dezvolte eficient și ajungă mai rapid în atenția publicului.

Pentru informații suplimentare le poți scrie la support@stailer.ro sau intra pe site-ul oficial www.stailer.ro ca să afli mai multe.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.