Situatii in care e necesar un compresor auto. Afla mai multe de aici

Merita sa ai la tine in masina un compresor auto? Hai si afla mai multe de aici. In acest articol iti voi detalia cateva situatii in care e mai mult decat binevenit sa ai un compresor de aer in portbagaj. 

Compresoarele auto, in ciuda simplitatii designului, sunt dispozitive foarte practice

Acestea sunt de o reala importanta pentru fiecare sofer. Datorita lor, nu numai ca poti verifica in mod periodic nivelul de aer din pneuri, dar poti de asemenea ajusta presiunea la nivelul dorit in cel mai scurt timp. N-ai chef sa treci pe la un peco sau la o spalatorie unde gasesti de obicei acest gen de aparate pentru presiune? Ia-ti la purtator dispozitivul preferat de la AirPower.

Chiar daca aparatul de verificat si de facut presiunea la cauciucuri este gratis de folosit in majoritatea benzinariilor din tara, asta nu inseamna ca trebuie sa te bazezi doar pe asta. Mai comod e sa ai unul doar al tau. O adevarata investitie, de fapt.  In plus, te poate ajuta foarte mult sa economisesti timp si bani. Afla mai multe aici despre motivele pentru care sa-ti cumperi propriul compresor auto. Vei fi uimit de diversitatea situatiilor in care iti poate fi necesar. 

In ce situatii  e necesar un compresor auto. Afla mai multe aici!

Presiunea din cauciucuri poate creste sau descreste de la masina la masina si de la incarcatura la incarcatura. Dar exista o norma peste care nu se trece de obicei. E vorba de o valoare incadrata intre 30-25 PSI. Inca o data, pentru a vedea exact cat de tare trebuie sa umfli pneurile, uita-te dupa specificatiile producatorului. Acestea se regasesc undeva in interiorul autovehiculului, in zona portierei. 

Mai tine minte cateva lucruri! Cu cat este mai rece afara, cu atat presiunea va descreste mai repede. Deci toamna si iarna va trebui sa umfli rotile mai des. Insa, gandeste-te – daca soferul are un compresor auto in portbagaj si este constient de aceste lucruri, el va fi precaut si va face ce trebuie facut din timp. Presiunea scazuta din anvelope nu va mai fi o problema.

Pe langa siguranta rutiera, poti reduce consumul de combustibil si prelungi durata de viata a anvelopelor masinii tale. 

Dar ce facem daca uitam de pneuri si de presiune pentru mai mult timp decat e normal iar atunci cand avem nevoie urgenta de aer in roti, echipamentul din peco e scos din functiune? 

Sau – ce se intampla cand intr-o seara sa zicem ca dam peste o bordura iar a doua zi dimineata, cand vrem sa mergem la munca, sau sa ducem copilul la scoala, observam ca rotile sunt dezumflate? E clar ca nu avem cum ajunge la o statie de incarcare si nici la spalatoria auto. 

Nu este vorba de un produs vital in fiecare zi, fara de care sa nu poti conduce sau sa iti faci treaba. Insa, dupa cum bine ai vazut, exista anumite situatii in care e necesar sa ai la tine in masina compresorul auto. 

Compresorul de aer pentru autovehicul nu poate inlocui roata de rezerva, dar cu siguranta poate face diferenta intr-o situatie limita. Independenta este cheia si, la fel, abilitatea de a controla in mod constant presiunea din pneuri pentru a nu ajunge in impas cand ti-e mai mare dragul. La AirPower gasesti pe site diferite stiluri de compresoare auto: compacte, digitale, portabile, dar cel mai important practice. 

Comanda si tu un compresor auto AirPower si fii pregatit pentru orice imprejurare!

 

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.