Simti ca relatia nu mai functioneaza ca odinioara? Apeleaza la un psiholog cuplu Bucuresti

Cand certurile in cuplu tind sa escaladeze si sa apara fel si fel de divergente care par ca nu se mai termina, despartirea sau divortul nu este tocmai solutia potrivita. Daca exista dragoste la mijloc, cu siguranta se poate ajunge la un compromis si la un final fericit. Mai exista insa si varianta in care ambii parteneri ajung la terapia de cuplu. Este o solutie potrivita pentru cei care nu mai vad alta varianta si isi doresc sa aiba parte de o rezolvare.

Pentru cei ce doresc sa apeleze la un psiholog cuplu Bucuresti, Daniel Ivan poate fi o solutie potrivita. Ajutorul unui terapeut cu experienta poate fi pasul care poate schimba dinamica cuplului si care pune pe picioare relatia. Prin metodele pe care acesta le practica se poate stabili cauza conflictului, care partener vine cu explicatii si argumente si care este decizia care poate schimba pe deplin cursul relatiei.

Despartirea este o optiune dar doar in cazuri extreme

Nu trebuie sa se ajunga pana acolo decat in cazurile in care parteneri doresc sa o ia pe drumuri separate, doar in cazul in care ambii considera ca relatia a ajuns la un sfarsit si ca nu se mai poate face nimic. Indicat ar fi ca ambii parteneri sa incerce sa salveze relatia, mai ales daca la mijloc se afla si copii.

Apelarea la un psiholog ii poate face pe acestia sa fie mai deschisi unul fata de celalt, ii poate face pe acestia sa se inteleaga mult mai bine atunci cand relatia se poate clatina. Daniel Ivan si tehnicile sale vor reusi sa mentina pacea interioara, sa aduca un echilibru ambilor parteneri care vor face ca relatia sa decurga firesc.

Daca esti interesat sa apelezi la un psiholog, poti sa vezi mai multe detalii aici si sa citesti pe larg un articol care te poate ajuta sa castigi si o mai mare perspectiva asupra situatiei. Vei putea ulterior sa ai o mai mare perspectiva in ceea ce priveste relatia ta si directia in care se indreapta aceasta.

Daniel Ivan face si terapie online, te poti programa

Fie ca este vorba despre terapie de cuplu sau terapie individuala trebuie sa ai in vedere ca poti apela la ea chiar si online, asta daca nu esti din Bucuresti. Ai nevoie doar de un calculator sau laptop conectat la internet si un cont pe o retea de socializare. Acolo vei putea discuta cu Daniel Ivan si sa ajungi la o concluzie in favoarea ta chiar dupa prima sedinta.

In pagina oficiala danielivan.ro gasesti toate detaliile legate de sedintele de terapie. Vei putea sa vezi si metodele practicate de el, precum si tarifele fiecarei sedinte. Daca simti ca relatia nu are un viitor sigur sau daca nu stii tu cum sa procedezi pe mai departe apeleaza la un psiholog care te poate ajuta. Iti vei multumi ulterior pentru decizia pe care ai luat-o.

 

Contact:

0761 600 020

contact[@]danielivan.ro

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.