Simte ceea ce nu ai mai simtit vreodata. Fa-ti o programare la un salon de masaj erotic

Masajul erotic mai este numit masaj tantric. De fapt, de aici deriva sensul si mesajul transmis de catre acest tip de masaj pentru minte si corp. Dar ce este tantra?

  • Tantra este un stil de viata pentru unii
  • Tantra este o arta
  • Tantra este o stiinta
  • Tantra este o cale spirituala pentru expansiune
  • Tantra este un termen sanskrit care semnifica a transforma otrava in nectar pentru zei

Tantra imbratiseaza toate aspectele vietii, integrand iubirea, sexualitatea si spiritualitatea deopotriva. Tantra se refera la dorinta de a extinde constiinta. Prin faptul ca ne vom putea patrunde singuri in interior, vom putea deveni constienti de ceea ce simtim cu adevarat, de emotiile si gandurile noastre, dar si despre ceea ce ne place si ceea ce nu ne place. Incepem sa ne rafinam si, odata ce vom face asta, ne vom apropia tot mai mult de spiritualitate.

Toata lumea are sansa la a deveni mai buna, de aceea tantra evidentiaza potentialul fiecaruia dintre noi in parte.

Ce este masajul tantric si masajul senzual?

Masajul tantric si masajul senzual sunt acele tipuri de experiente senzoriale care trezesc energia sexuala si senzuala din fiecare dintre noi si ne ajuta sa ajungem la un grad mai inalt de constiinta si de impacare cu sinele. Atunci cand este trezita aceasta energie, campul magnetic al acesteia ne ofera o experienta extazica si ne permite sa prindem in cursa durerea fizica si psihica pentru a scapa din trup cu spiritul.

Aceste tipuri de masaj se refera la o metoda extrem de apreciata si de intima care vindeca si revitalizeaza, calmeaza mintea, deschide inima, dar si calea catre spiritualitate si catre sexualitatea divina. Poti gasi asemenea servicii de lux intr-un salon de masaj erotic de top in Bucuresti.

Masaj senzual chakra pentru barbati sau femei

In cadrul acestui tip de masaj exista cativa pasi de urmat, mai ales daca vei primi asa ceva in cadrul unui salon de masaj erotic la care ti-ai facut programare.

  1. Dupa un ritual de intampinare, mainile si uleiul caldut de masaj iti vor invalui complet trupul, eliberandu-te din propria inchisoare. Acest masaj profund si tonic, oferit cu miscari foarte fine si senzuale, iti va aduce multa bucurie si relaxare in corp. Stimularea centrilor de energie ai corpului elibereaza blocajele din fluxul de energie si vei simti de indata cum energia se trezeste la viata.
  2. In cadrul unui astfel de masaj erotic, limitele profesionale sunt pastrate, daca este vorba despre un salon de masaj, insa acasa in dormitor se poate intrece masura dupa cum se doreste. Ideea din spatele conceptului de senzualitate este aceea ca un anumit tip de atingere poate aduce foarte multa placere in tot corpul. Toata experienta aceasta nu va face decat sa te bucure la maxim si sa iti doresti sa revii intr-un asemenea loc minunat de relaxare.

Masaj tantric pentru barbati sau femei

Si in cadrul unui astfel de masaj sunt respectati anumiti pasi importanti:

  1. Dupa ritualul de intampinare, la fel ca in cazul masajului senzual chakra, manile cauta sa acopere si sa presare tot corpul cu atingeri fine uleioase si aromate. Miscarile mai repezi si mai incete sunt folosite in momentul acesta. Corpul este invaluit in totalitate in ceea ce inseamna aceasta experienta fara egal. Organele sexuale feminine si masculine sunt atinse si stimulate in mod subtil, ceea ce ofera senzatii de nedescris. In momentul acesta esti considerat a fi o fiinta completa. Poti descoperi placere fara egal si o noua forma a senzualitatii in acest mod erotic.
  2. Tehnicile aplicate in cadrul masajului erotic tantric sunt o forma de comunicare eficienta si puternica intre cei adulti care iau parte la acest act intim, daca este vorba despre partenerii unui cuplu. Masajul acesta stimuleaza energia sexuala si este o sarbatorire a propriei senzualitati.

Oricare dintre aceste doua forme de masaj erotic ai alege, cu siguranta vei avea parte de momente pe cinste, senzuale si presarate de tot felul de emotii pozitive si stari erotice, pe care vei dori sa le aprofundezi mai tarziu cu partenerul  sau partenera de viata.

Blogger: Oana M. Roman

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.