Servicii de masaj erotic nemaiîntâlnite la un salon din sectorul 1 din București la Artemis vei găsi

Cărei persoane nu îi place să fie răsfățate? Cred că oricui, în special bărbaților atunci când vine vorba despre un masaj erotic. Să fim serioși! Toți își doresc să încerce acest lucru măcar odată în viață, doar că puțini recunosc. Asta pentru că încă este un subiect tabu.

Cu toate acestea, există în România saloane care oferă astfel de servicii și nu sunt puțini cei care le caută. Își doresc să aibă parte de o oră de răsfăț, să fie în centrul atenției și să se bucure de mâinile dibace ale unei femei de o frumusețe răpitoare.

Unul dintre acestea este și salonul Artemis Masaj care oferă servicii de masaj erotic nemaintalnite la un salon din sectorul 1 din Bucuresti. Probabilitatea de a te programa la acest salon va fi din ce în ce mai mare dacă vei citi rândurile care urmează.

Pentru domnii care își doresc o altfel de experiență

Pentru cei care își doresc un masaj ca la carte, unde să se bucure de un răsfăț total, Artemis Masaj vine cu servicii de top, care de care mai interesante și atractive.

Pentru început trebuie de precizat că maseuzele de aici sunt alese pe sprânceană. Blonde, roșcate sau brunete, cu forme voluptoase ce vrăjesc ochii privitorilor. O adevărată splendoare, ce să mai!

Însă nu doar frumusețea le caracterizează. Sunt maseuze profesioniste, cu experiență vastă în domeniu. Practic, la acest salon nu s-a angajat oricine, ci niște zeițe ale frumuseții și experte în tainele masajului erotic.

Domnii care sunt interesați de aceste servicii, trebuie să știe că se pot programa, dar nu înainte de a-și alege chiar ei maseuza preferată. Pot face asta din pagina MasajClub.com unde au prezentată galeria foto. O adevărată încântare să poți să îți alegi maseuza în funcție de preferințele tale. Și asta nu este tot! Pentru că la Artemis Masaj nu există limite, domnii pot fi acompaniați de 1, 2 sau chiar 3 maseuze.

Lista cu servicii de unde poți alege

După ce ți-ai ales maseuza sau maseuzele care o să te răsfețe, trebuie să alegi tipul de masaj erotic. Poți opta pentru cel topless sau nud.

De asemenea, un alt tip de masaj este cel cu ulei de argan, care după cum bine știm, acest ulei face minuni pentru piele. Mai mult, poți opta să fii asistat la duș de către maseuze și mai poți adăuga și șampania la pachet.

Locația este una de lux, unde vei întâmpinat de o atmosferă intimă și decorată superb. Aici vin și mulți dintre turiștii străini, fiind captați de frumusețea maseuzelor. Comunicarea deci poate fi și în limba engleză.

Pentru cei care vor poate o altă locație, pot alege serviciul de masaj erotic la hotel. Dacă 60 de minute de răsfăț nu sunt suficiente, atunci se pot prelungi până la 90 de minute. În lista de servicii este trecut și masajul VIP ce vine cu alte surprize.

Descoperă-le pe toate în pagina oficială.

Date de contact:

0732 855 488

contact@masajclub.ro

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.