Scretele unor familii fericite

Cred ca toata lumea isi doreste sa aiba o familie cat mai fericita. Nimic nu este mai frumos sau nu paote fi vreodata ma frumos decat o familie, unita si fericita.  Unii oameni fac adevarate eforturi doar ca sa reuseasca sa isi mentina familia cat mai fericita iar alti oameni nu considera acesta un subiect destul de important.

Spun ca unii nu considera familia un subiect important pentru ca nu se fac eforturi pentru pentru a se intretine o aromonie si o atmosfera placuta in familie.

Un lucru e cert: toate familiile au un anumit obicei comun, conversatiile care trebuie sa satisfaca pe toata lumea incepand de la treburi gospodaresti, retete de mancare si pana la jucarii sau alte lucruri pentru copii.

In continuare, vom afla care sunt principalele lucruri care reusesc sa intretina o familie reusita, unita si fericita. Iata care sunt lucrurile care reusesc sa mentina o atmosfera placuta in familie:

In primul rand, acestia oameni stau unii langa ceilalti atunci cand iau decizii. Multi oameni prefera sa ia deciziile impreuna insa exista o parte dintre ei care nu iau deciziile imrpeuna. Unii oameni prefera sa ia deciziile importante singuri, in fuctie de parerea lor. Cand membrul familiei cu care nu s-au consultat nu sunt de acord cu decizia luata, incepe cearta. Este normal sa inceapa discutii in contradictoriu atunci cand unul dintre membrii familiei nu este de acord cu decizia luata. Asadar, daca va doriti sa aveti o familie fericita trebuie neaparat sa va consultati cu totii in momentul in care luati o decizie importanta.

Apoi, exista studii care au dovedit faptul ca unele familii aleg sa stinga luminile atunci cand stau impreuna. Lumina difuza creaza o atmosfera placuta si armonioasa, deci, prin urmare creaza si diferite legaturi placute cu membrii familiei.

admin

Has one comment to “Scretele unor familii fericite”

You can leave a reply or Trackback this post.
  1. Adina - 5 mai 2017 Răspunde

    Recent m-am maritat si abia astept sa-mi intemeiez o familie alaturi de sotul meu. Imi doresc 4 copii si stiu ca e o nebunie, dar chiar ii iubesc pe cei mici. Imi doresc sa ma mut si intr-un apartament de la Maurer Residence, iar mai apoi pot spune ca voi fi implinita!

Leave a Reply

Your email address will not be published.