Scapa de stresul unui zbor intarziat sau anulat, cu cei de la Aerohelp

Suntem in prag de sarbatori si majoritatea oamenilor se intorc acasa, alaturi de familie pentru a petrece timp impreuna. Sunt momente importante pentru noi, pentru ca familia este  pe primul loc. Doar ca acest concediu este destul de scurt pentru majoritatea oamenilor care se intorc in tara si isi doresc sa profite de orice moment pentru a fi impreuna alaturi de familie.

De aceea, prefera un mijloc de transport aerian pentru a nu pierde timpul pe drumuri. In cateva ore pot ajunge acasa dintr-o tara in alta, insa asta in cazul in care nu au intampinat probleme la imbarcare sau nu au avut parte de un zbor intarziat sau anulat. Astfel de situatii nu sunt deloc placute pentru pasageri, mai ales pentru faptul ca timpul este scurt si isi doresc sa ajunga cat mai repede in tara.

In cazul unui zbor anulat sau intarziat, multi pasageri nu stiu cum sa procedeze mai exact, mai ales daca este prima data cand intampina astfel de probleme. Trebuie sa stie insa ca au dreptul la compensatii daca apeleaza la consilieri juridici cu experienta in domeniu, asa cum sunt cei de la Aerohelp. Desi sunt presati de timp, pasagerii pot afla in aproximativ 5 minute daca sunt eligibili pentru o compensatie, doar cu un apel telefonic catre Aerohelp. Iar de aici ei se vor ocupa de mai departe.

De ce este bine sa apelezi la consilieri juridici si sa nu accepti ofertele companiei de zbor

In cazul in care ai un zbor anulat sau intarziat trebuie sa stii ca cei de la compania aeriana sunt obligati sa iti ofere toate conditiile in ceea ce priveste siguranta si confortul tau. Aici ne referim la masa si bauturi, cazare la hotel, inclusiv transport asigurat pana la locul de cazare, asta in cazul in care zborul a fost amanat peste una sau mai multe nopti.

Daca nu exista niciun motiv exceptional pentru care zborul a fost amanat sau anulat, atunci compania iti va datora o compensatie de pana la 600 de euro. Doar ca multi operatori de zbor vor incerca sa propuna discount-uri, vouchere sau oferte pentru a compensa situatia, insa evident mai mica decat suma pe care o datoreaza, de fapt.

Pentru a putea fi eligibil la compensatia mai mare, Aerohelp recomanda sa nu accepti oferta operatorului de zbor.

Mai trebuie sa stii faptul ca astfel de compensatii se pot obtine in ultimii 3 ani de la un zbor intarziat sau anulat.

Pentru mai multe detalii accesati pagina oficiala.

Date de contact:

help@aerohelp.ro

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.