Samsung Galaxy S5 Anuntat

Samsung Galaxy S5Toata lumea asteapta noile modele de telefoane a celor de la Samsung, mai ales cand vine vorba de gama S, iata ca neevitabilul s-a intamplat si Samsung Galaxy S5 a fost anuntat. A fost anuntat ieri la Congresul Mondial al Mobilelor din Barcelona. Samsung Galaxy s5 vine drept urmare a telefonului de anul trecut Galaxy S4 cu capabilitati ale camerei imbunatatite, un nou design, scaner de amprenta si multe alte lucruri foarte interesante si inovatoare.

Samsung Galaxy S5 deviaza de la design-ul din plastic al editiei anterioare cu un model perforat pe spate in noi culori precum alb stralucitor, albastru electric si auriu cupru. Modificarile legate de design ofera si o noua protectie, incluzand scannerul de amprente construit in butonul home. Ecranul este mai mare, avand un display de 5.1 inch FHS Super AMOLED 1080p.

Senzorul de camera integrat a fost marit pana la 16 megapixeli, fata de cel de 13 megapixeli al editiei anterioare si are cel mai mare autofocus din lume de 0.3 secunde. De asemeni este echipat cu performanta mai mare HDR si i s-a adaugat efectul de profunzime.

Sub capac, Samsung a adaugat suportul ultimului standard Wi-Fi de 802.11 ac, precum si 2×2 MIMO si a extins suportul LTE. Un caracter specific lui Galaxy s5 numit Download Booster uneste Wi-fI-ului si LTE pentru a mari viteza de transfer. Are un procesor de 2.5 GHz quad-core nespecificat, 2Gb de memorie RAM si vine cu ultimul Android 4.4.2 KitKat.

Dispozitivul va fi disponibil la vanzare atat in varianta cu 16GB cat si in cea cu 32 GB, putandu-se mari pana la 128 GB prin intermediul cardului microSD. Bateria a fost marita de la 2600mAh pana la 2800mAh, avand un timp de estimare in timpul convorbirilor de pana la 21 de ore.

In final, Samsung vrea sa ajute utilizatorii sa-si urmareasca efortul fizic depus la fitness, cu un software integrat pe nume S Health 3.0. Utilizatorii vor putea sa-si urmareasca pasii facuti, ceea ce mananca, pana si bataile inimii cu un monitor deschis de atingere de pe spatele telefonului.

Samsung Galaxy s5 impreuna cu noua aparatura fitness va fi valabila in Statele Unite ale Americii pe 11 Aprilie, urmand sa apara si la noi.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.