Samsung Galaxy Note Pro 12.2

Samsung Galaxy Note Pro 12.2Daca exista o nisa in piata consumatorilor electronici, Samsung o va umple mai devreme sau mai tarziu. Phablete, benzi de fitness, smartwatch si orice spatiu dintre acestea. Aceasta abordare, considerat in mare masura ca antiteza strategiei produsului Apple de a le conduce pe toate, a fost o parte mare din motivul pentru care compania a facut linia Galaxy, una dintre cele mai populare si recunoscute produse din toata tehnologia sa.

De aceea acestia au scos Samsung Galaxy Note Pro 12.2, ce porneste de la 750 de dolari si este cea mai mare tableta pe care a facut-o vreodata compania. Cu un ecran de rezolutie mare si abilitati multitasking, este realizata atat pentru sarcini productive, cat si pentru consum media, insa sfarseste in a nu fi maestru a niciunei sarcini.

Ecran Mare

Display-ul lui Galaxy Note Pro este de 12.2 inch TFT LCD cu o rezolutie impresionanta de 2560 x 1600. Dispozitivul este remarcabil de subtire avand 0.13 inch. Nu este foarte greu la 780 de grame, dar este semnificativ mai mult decat tabletele cu ecran mic si iPad Air.

S Pen

Tableta face parte din linia Samsung Note, asa ca include si un pix S Pen Stylus. Comanda de air – Folositi S Pen-ul pe ecran, apasati buton, si meniul de comanda Air va aparea, aratandu-va exact ce puteti face cu instrumentul.

Accesoriile

Samsung vinde accesorii pentru a face Galaxy Note Pro si mai productiv : o tastatura si un mouse bluetooth, intr-un caz in care amandoua accesorii protejeaza tableta si actioneaza ca un suport.

Accesoriile tabletei costa : 70 de dolari pentru husa, 40 de dolari pentru mouse si 60 de dolari pentru tastatura.

Tastatura la fel ca si tableta este foarte subtire. Folosind mouse-ul veti genera un pointer pe ecranul tabletei. Mouse-ul este dimensionat ca si restu, cu un design bombat, cateva butoane si o rotita de scroll.

MultiTasking

Cand activati functia multitasking, Note Pro poate sa aduca pe ecran mai multe aplicatii in acelasi timp.

Modul Revista

Daca activati modul „Magazine”, continutul apare in cateva patratele, fiind niste ferestre rectangulare, intr-o interfata Flipboard. In afara de continut, modul revista poate servi ca si calendar sau ghid tv, printre alte lucruri.

Plusuri

  • Display minunat si gigant.
  • Design frumos industrial
  • O multime de spatiu incorporat.

Minusuri

  • Scumpa
  • Multitaskingul nu poate concura cu cel al laptopurilor

Concluzia

Tableta Samsung Galaxy Note Pro 12.2 este mare si frumoasa, cu un pret pe masura, dar daca vrei sa termini o treaba adevarata, iti iese mai bine cu un laptop vechi.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.