Saloane de înfrumusețare și îngrijire corporală disponibile pentru programări online prin Stailer

Multe servicii de înfrumusețare și întreținere corporală se prestează periodic. Fie în fiecare săptămână, fie la două, la trei sau în fiecare lună te programezi la un anumit tip de serviciu. Femei sau bărbați, ambele genuri merg la saloanele de înfrumusețare pentru diverse tratamente. Dacă vrei să economisești timp, apelează la saloane de înfrumusețare și îngrijire corporală disponibile pentru programări online. 

Nu vorbim despre programările prin intermediul rețelelor de socializare, ci despre cele prin Stailer. Stailer este o platformă online ce dispune și de o aplicație pe care o poți folosi în vedere rezervării unul loc la salon. Serviciile disponibile includ tot ce ai nevoie pentru rutina săptămânală sau lunară, cât și altele. Te programezi în mai puțin de 5 minute, fără să depui nici cel mai mic efort. 

Peste 1000 de saloane și hairstyliști din România și-au înscris afacerea pe Stailer. Acestea așteaptă noi clienți pentru a beneficia de confortul programărilor online. Doar prin câteva click-uri poți obține rezervarea unui loc la manichiura Suceava sau la un tuns în Târgu Mureș. Aplicația și platforma îți oferă posibilitatea de a te programa în 41 de orașe din țară. 

Explorează platforma și aplicația, apoi găsește salonul potrivit!

Stailer este foarte simplu de utilizat și poate fi cu ușurință folosit de către oricine. Aplicația și platforma îți oferă toate informațiile de care ai nevoie pentru a te programa. Dacă întâmpini dificultăți, poți discuta prin live chat sau poți consulta ghidul video pentru programările online. 

În funcție de cum îți este mai ușor, poți descoperi saloanele și hairstyliștii după oraș. Pe prima pagină a platformei ai la dispoziție lista cu toate orașele în care te poți programa. Fie o utilizezi pe aceasta, fie cauți direct data și ora la care dorești să te programezi, serviciul de care ai nevoie și orașul respectiv. Afla mai multe de aici

Timpul petrecut pe platformă, dar și pe aplicație este total gratuit. Dacă nu ai găsit încă un salon la care să te programezi, poți reveni oricând pe site și poți căuta disponibilitatea locurilor. Ai posibilitatea de a te programa chiar în aceeași zi în care cauți, dacă ai norocul ca locul să nu fie ocupat. Chiar și așa, în cazul în care dorești să rezervi locul pentru un eveniment important, este eficient să o faci din timp pentru a te asigura că vei beneficia de serviciul respectiv. 

Programarea nu se mai potrivește cu planurile tale? O poți anula!

Evenimentele neprevăzute pot apărea oricând și acest lucru nu poate fi controlat. În cazul în care nu mai poți ajunge la programare, o poți anula direct din contul tău. Anularea programării este complet gratuită, iar dacă dorești poți muta programarea pe o altă dată și oră. 

Reține că este mult mai eficient și de bun simț să anulezi programarea, în loc să nu te prezinți. Hairstyliștii sau saloanele vor fi informați despre faptul că nu mai poți ajunge, iar locul respectiv poate fi ocupat de o altă persoană. 

Contact: support@stailer.ro

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.