Review HP Spectre 13T

Plusuri

Subtire si usor

Ecran excelent de 1080p

Speakere puternice

Touchpad superb

Durata lunga de viata pentru baterie

Pret acceptabil

Minusuri

Doar doua porturi USB

Nici un port Ethernet

Un ecran touchscreen excelent de 1080p si o durata de viata lunga pentru baterie transforma HP Spectre 13t intr-un laptop minunat.

Decizia HP de a retrage de pe piata numele de Envy a lasat compania cu o problema ironica; nu mai are un brand premium dedicat. Pentru a rezolva aceasta, HP a schimbat un anume model din clasa Envy, i-a furat numele si l-a folosit in cel mai scump laptop. Medelul este Spectre, un laptop ce a uimit pe toata lumea la CES 2012 cu display-ul fenomenal si design-ul extrem de subtire.

Originalul Envy Spectre nu mai este disponibil si inlocuitorul lui, Spectre 13t a renuntat in totalitate la numele de Envy. Desi modelul este cel mai scump vandut de HP, pe piata exista producatori care au modele din clasa de top ale caror preturi incep de mult mai sus decat in cazul HP.

Totusi, ce primesti prin laptopul de la HP nu difera cu aproape nimic fata de produsele de la alti producatori. Procesorul este acelasi i%-4200U pe care il gasiti in majoritatea Ultrabook-urilor din clasa de mijloc, hardul este un SSD de 128 GB, ai la dispozitie 4 GB de RAM standard. Chiar si un ecran touchscreen la 1080p este inclus fara nici un fel de taxa suplimentara.

Cand adaugi toate acestea, HP Spectre 13t arata ca si cum ar putea fi unul din cele mai puternice ultrabook-uri de pe piata, punand la dispozitie calitate si viteza.

De ce un design asa de neobisnuit?

Trebuie sa aiba de a face cu Windows 8 care include o multime de gesturi multi-touch menite sa controleze sistemul de operare. Windows 8 poate astfel fi folosit mult mai usor de pe un astfel de laptop.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.