Reusesc firmele de curatenie sa se plieze pe nevoile proprietarului?

Poate ca ai auzit si tu despre firmele de curatenie care ofera servicii diverse. Daca da, mai mult ca sigur te-ai intrebat de ce ai apela la o astfel de firma, cand iti poti face de unul singur curatenia in propria locuinta. Nu este deloc o premisa gresita, daca iti rezervi regulat timp pentru o curatenie corespunzatoare. Cel mai adesea insa programul te limiteaza la o curatenie superficiala, de suprafata. Ce este cert, mediul in care iti petreci o buna parte din timp iti dicteaza starea de bine, implicit nivelul de sanatate. Deci mai avantajos ar fi sa apelezi la o firma de curatenie care se va ocupa riguros de fiecare colt al casei tale, fara ca depui nici cel mai mic efort. Ar trebui sa stii insa si alte beneficii pe care firmele de curatenie le pot oferi clientilor.

Iti poti alege singur serviciile de care ai nevoie

Firmele de curatenie ofera o gama larga de servicii, insa asta nu inseamna ca toate se pliaza pe nevoile tale. Poti alege doar anumite spatii din locuinta ta sau numai anumite componente. De exemplu, le poti plasa expertilor sarcina de a curata covoarele si mochetele, pentru ca produsele profesionale si aparatura performanta fac treaba mult mai simpla. De asemenea, poti stabili un program, precum si intervalul din zi in care sa fie desfasurata curatenia.

Pachetul curatenie generala include curatarea pardoselilor, peretilor, prizelor, dezinfectarea grupurilor sanitare, stergerea prafului, spalarea geamurilor. Daca ai in vedere numai aspirarea covoarelor, stergerea mobilierului si curatarea/dezinfectarea grupurilor sanitare si a bucatariei, atunci curatenia ocazionala este cea mai in masura sa te multumeasca.

Locuinta ta va deveni un mediu placut si curat

Familia ta are nevoie de un spatiu de locuit curat, unde sa se simta confortabil in permanenta. Mizeria si dezordinea fac ca buna dispozitie sa fie inlocuita de iritare, energie negativa, irascibilitate. Astfel, trebuie sa iti oferi tie si familiei tale o locuinta primitoare si curata. Te poti baza in acest sens pe servicii curatenie Bucuresti, mizand pe seriozitate si profesionalism. Fiecare suprafata va fi curatata cu substante corespunzatoare, fiecare colt din incapere va fi sigur, chiar si pentru sanatatea unui bebelus care abia invata sa mearga. Vei simti personal ca odihna va fi simtitor mai calitativa, ceea ce se traduce prin zile mai productive.

Pleci in concediu sau intentionezi sa parasesti domiciliul pentru o perioada de timp determinata?

Asta nu este nicio problema, cat timp gasesti un om de incredere care sa se ocupe de spatiul tau cat timp esti plecat. Problema intervine atunci cand tu cauti pe cineva capabil sa iti administreze proporietatea, cu tot ceea ce presupune ea. Este destul de riscant sa apelezi la persoane care nu au experienta. Poti avea surprinze neplacute, si ma refer in special la cele care te vor ustura financiar.

O idee demna de luat in considerare este Realclean.eu. Serviciul de administrare a proprietatii este unul relativ nou, care implica o serie de responsabilitati: asigurarea mentenantei proprietatii, colectarea chiriilor, verificarea si plata facturilor. Nu trebuie sa te ocupi personal de un spatiu pe care doresti sa il scoti la vanzare, la fel cum poti sta linistit ca se vor face toate reparatiile corespunzatoare, plata acestora fiindu-ti raportata cu promptitudinte.

Realclean.ro este o echipa motivata care isi desfasoara activitatea cu rapiditate si eficienta. Poti apela la serviciile oferite in orice moment, chiar si atunci cand casa are nevoie de o revitalizare imediata, dupa renovare. Firma de curatenie se ocupa si de spatiile in care urmeaza sau a avut loc un eveniment. Practic, serviciile acopera toata gama posibilitatilor in care se impune o nevoie prompta si riguroasa de curatenie.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.