Produsele columbofile de calitate – emblema traiului corect al porumbeilor tai!

Fie ca esti pasionat de cresterea porumbeilor pentru frumusetea lor aparte, pentru carnea frageda pe care acestia o au sau pentru concursuri in care doresti ca porumbeii tai sa fie castigatori, alimentaria acestora, dar si mediul in care traiesc sunt aspecte carora trebuie sa le oferi o deosebita atentie.

In primul rand, alimentatia ocupa un loc extrem de important. Fiind fiinte sensibile, porumbeii au nevoie de hrana bogata in nutrienti dar si de suplimente, ce intretin, in principal, sistemul imunitar. Nu trebuie sa neglijezi nici conditiile de care acestia au nevoie pentru o dezvoltare optima, corecta. Locul in care acestia isi petrec majoritatea timpul trebuie sa permita o buna circulatie a aerului si sa previna instalarea microbilor sau a unor bacterii.

Cel mai indicat este sa achizitionezi produse doar de la specialisti in acest domeniu, iar in cazul acesta Produsecolumbofile.ro vin ca o recomandare. Magazinul online comercializeaza produse de ingrijire a porumbeilor, accesorii, dar si hrana pentru orice categorie de varsta.

Conditiile optime de trai – cheia dezvoltarii corecte a porumbeilor

Din cadrul magazinului online, poti achizitiona accesorii pentru porumbei la standarde inalte ale calitatii pentru a nu pune in pericol sanatatea acestora. Cosurile de transport sunt elemente de care orice crescator de porumbei inrait are nevoie. Daca nu ti-ai achizionat unul inca ar trebui sa arunci o privire asupra cosurilor de transport din magazinul online ce sunt cu sau fara despartitor si pe diferite marimi, special concepute pentru a facilita transportul.

Totodata, daca ai o cusca in care tii mai multi porumbei, cu siguranta si nevoie de un adaptor de apa sau chiar mai multe. Pentru a castiga spatiu, poti opta pentru un adaptop de apa de 7L, de exemplu, pe care il regasesti in cadrul magazinului.

Atat gratarul de boxa, cat si gratarul podea trebuie sa permita trecerea permanenta a aerului, respectiv sa scada durata de timp privind desfasurarea procesului de curatare a custii. Pentru ca nu e tocmai placut si usor sa faci cratenie in boxa acestora, este de preferat sa optezi pentru un gratar de podea demontabil. In plus, tot in cadrul magazinului iti poti achizitiona si spaclul a carui dimensiuni iti permit sa realizezi curatenia intr-un interval scurt de timp, fara sa iti blocheze libertarea miscarilor.

Hranitoarele sunt si ele unul dintre nelipsitele obiecte ale boxei porumbeilor. Fie ca doresti ca hranitorul sa fie invidual sau dublu separat, pe produsecolumbofile.ro gasesti modelul potrivit pentru porumbeii tai. Pentru a salva spatiu, poti alege hranitorul jgheab din plastic de 1m sau 1.25 m. Exista si hranitoare cu capac pentru ca porumbelii sa nu faca risipa de hrana.

Nu in ultimul rand, ai nevoie si de cel putin un cuibar in fiecare boxa. Din cadrul magazinului poti achizitiona cuibare de plastic ce nu ocupa mult spatiu datorita formei lor circulare.

Termenii si conditiile ce privesc comanda si transportul comenzii ii poti afla accesand magazinul online unde vei gasi si alte detalii pe langa cele mai sus mentionate.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.