Probleme care anunta impotenta

Indiferent pe cine vom intreba, toata lumea va spune ca isi doresc la un moment dat, mai devreme sau mai tarziu sa aiba o familie si bineinteles, copii. In ziua de astazi, oamenii fac destul de multe eforturi pentru a avea copii mai ales ca problemele legate de infertilitate sunt parca din ce in ce mai prezente, atat in cazul barbatilor cat si a femeilor.

Nu este placut sa tot auzim probleme de infertilitate, mai ales in cazul tinerilor car esii doresc nescpus de mult un copil. Ei bine, pentru ca in ultima vreme am tot observat ca oamenii nu sunt foarte informati despre ceea ce ar putea inseamna impotenta, m-am gandit sa va pun la dispozitie cateva sfaturi cu privire la aceatsa problema. Iata ce ar trebui sa stii:

In primul rand, lipsa dorintei sexuale, anunta fara nici o indoiala un factor al impotentei. Se intampla destul de des ca aceasta sa fie una dintre principalele pribleme care anunta infertilitatea.

Lipsa dorintei sexuale este un simptom de impotenta, potrivit medicilor urologi. Semnele lipsei dorintei insemna excluderea oricarei atingeri si sarutari care sunt considerate preludiu. Ignorarea dorintelor sexuale sau tentativelor unui contact intim poate indica, de asemenea, lipsa unei dorinte.

De asemenea, barbatul poate intalni probleme si dificultati in a mentine o erectie sau de a o obtine.

Medicii explica faptul ca incapacitatea de a mentine o erectie, care sa fie suficient de ferma pentru un act sexual, este un alt semn de impotenta. In acest caz, barbatul atinge initial o erectie, fie prin stimulare mentala, fiind atins de catre partener sau prin propria atingere.

Cu toate acestea, erectia se pierde inainte de actul sexual sau la un timp foarte scurt dupa inceperea actului sexual. Acest simptom, de obicei, indica faptul ca disfunctie erectila se datoreaza unei cauze psihologice, inclusiv stresul, vina, teama, jena sau alte emotii.

Este foarte important, ca la prezenta oricarui simptom dintre cele enuntate, sa mergeti la un medic pentru a verifica problema. Este posibil sa aveti sau nu o problema in acest sens. Asadar, medicul va fi cel care va va lamuri cu privire la aceatsa problema.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.