Primul model XXl- Tess Munster

Traim intr-o lume in care suntem obsedati de silueta noastra, organismul fiindu-ne de multe ori afectat de dietele nesanatoase pe care le tinem, cea mai afectata categorie de oameni fiind fetele adolescente.

Totusi, exista si femei care au curajul de a se impune si de a infrunta societatea si ideile acesteia, castigand foarte multi bani din modeling, desi nu si-au propus vreodata sa tine o lupta cu kilogramele.

Un prim model de acest gen, care a incheiat un contract cu o agentie, este bloggerita Tess Munster, care poarta marimea 52 la haine, iar acest lucru nu a impiedicat-o sa devina un model de succes. A aparut deja pe coperta revistei Vogue Italia, iar acum a semnat un contract cu agentia de fotomodele Milk Model Management, care are si o divizie pentru manechinele mai plinute. Munster pozeaza pentru site-ul ei in diverse costume de baie, colanti si alte haine destinate femeilor mai “plinute”.

Masurile pe care modelul XXL le are sunt de 124-124-132 cm (bust, talie si solduri), in timp ce masurile pentru un manechin obisnuit sunt de 90-60-90.

Tess sustine ca nu si-a dorit niciodata sa slabeasca doar de dragul de a fi pe placul celorlati din jurul sau. De asemenea, modelul recunoaste ca a fost frustrant pentru ea, sa vada ca fetele care aratau asa cum societatea le “cerea” aveau succes, iar ea nu. Aceasta sustine ca, in prezent, nu mai este deranjata de faptul ca multe persoane ii spun ca este grasa. Formele generoase pe care le are fac parte din personalitatea sa, sustine aceasta.

In present, Tess este cel mai corporalent manechin, reusind sa atraga atentia unei companii cunoscute din domeniul modei. Tanara a incercat sa intre in lumea modei la 15 ani, dar, fiind prea grasa i s-a spus ca nu va reusi in aceasta cariera fara sa scape de kilogramele in plus. Refuzata, Tess nu a renuntat la visul ei de a deveni model, la 29 de ani ajungand sa fie cunoscuta in lumea modelelor supraponderale.

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.