Prime Studios – bonusuri inca din prima luna de angajare

Promovarea la locul de munca apare deseori dupa ani in sir de cand esti angajat, dupa ce ai experienta si devii om de baza pentru firma. Din pacate insa, uneori aceasta intarzie sa apara si meritele nu prea sunt recunoscute de orice angajator. Iata ca femeile indraznete au posibilitatea de a lucra la un loc de munca avantajos din mai toate punctele de vedere, unde pot primi bonusuri inca din prima luna de angajare.

Prime Studios este un studio de videochat de top, cu sediul in Bucuresti, unde femeile interesate de un loc de munca stabil pot programa un interviu. Veniturile financiare sunt cu adevarat avantajoase si este o buna oportunitate prin care orice femeie majora poate deveni independenta financiar. Alaturi de acest aspect au parte si de un loc de munca ferit de probleme, intr-un mediu placut. Este deci o varianta de luat in calcul.

Bonusuri din prima luna

Pentru ca cei de la Prime Studios se diferentiaza de alte studiouri de acest gen, acestia pun foarte mare pret pe bunastarea angajatelor. Vor ca acestea sa se simta mereu bine si sa aiba la dispozitie tot ceea ce au nevoie. Ca dovada a faptului ca angajatele sunt apreciate si sustinute, acestia ofera inca din prima luna de munca un bonus de angajare.

Acest bonus consta in suma de 500 $, alaturi de salariul propriu-zis. Salariul lunar creste odata cu experienta si poate ajunge chiar la sume substantiale. Cele care se angajeaza si descopera cat de usor este cand lucrezi in locul potrivit pot aduce in echipa si o prietena. Acest lucru va fi avantajos pentru amandoua, pentru ca cea care o recomanda primeste 200 $ dupa prima luna de munca a acesteia.

Pentru a te angaja si tu la acest studio cerintele sunt minime, dar importante. Este esential sa poti purta conversatii pe diverse teme, cat mai complexe si mai diferite pentru ca membrii cauta acest lucru. Cunostintele de limba engleza nu sunt obligatorii pentru ca iti ofera ei cursuri gratuite timp de trei luni de zile, cu posibilitate de prelungire.

Poti sa faci o schimbare cu adevarat semnificativa in viata ta, daca optezi pentru acest loc de munca, daca te alaturi echipei Prime Studios. Poti contacta reprezentantii pentru a stabili o intalnire. Este un loc de munca la fel ca oricare altul, cu contract si asigurare, taxe platite, dar la care ai posibilitatea sa castigi dublu sau poate chiar triplu fata de alte locuri, in conditii de munca mai placute.

Acceseaza site-ul lor pentru a descoperi mai multe informatii si avantaje pe care acestea le primesc.

 

Contact:

0725 165 944

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.