Populara in cercul lui de prieteni

De multe ori, femeile pun un accent destul de mare pe felul in care sunt privite de catre prietenii iubitului. In momentul in care sunt la inceput de relatie, unii barbati aleg sa isi prezinte iubita in fata prietenilor tocmai pentru ca parerea lor este foarte importanta. Multe femei ar crede ca doar in cazul lor, este importanta parerea prietenilor insa nicidecum nu este asa.

Parerea prietenilor iubitului tau este mult mai importanta decat te-ai fi asteptat si din acest  motiv trebuie sa faci astfel incat sa fii placuta si in integrata in acest grup, sigur daca si tu iti doresti acest lucru.

Primele intalniri cu prietenii apropiati ai iubitului pot fi adevarate provocari si pot fi mult mai solicitante decat intalnirea cu barbatul care urmeaza sa devina si partener. Chiar daca va este destul de greu sa credeti, trebuie sa stiti numaidecat ca barbatii sunt foarte barfitori si carcotasi, chiar daca de foarte multe ori, aceste caracteristici sunt pentru femei.

Unele femei fac greseala sa stea “botoase” la primele intalniri cu prietenii iubitilor lor. Atitudinea de inabordabila sau de pretentioasa nu trebuie afisata nicicum intr-un astfel de cerc, caci prietenii iubitului vor capata de la bun inceput o aversiune fata de femeie. Pentru a se face placuta, o reprezentanta a sexului frumos trebuie, inainte de toate, sa zambeasca si mai apoi sa rada la glumele spuse in grup, bineinteles, cu conditia sa le inteleaga. Nu ar vrea sa fie prinsa pe picior gresit cu o gluma “interna” spusa de unul dintre barbati, gluma pe care ea nu are de unde sa o cunoasca.

O femeie care isi doreste sa se integreze in grupul de prieteni ai prietenului trebuie sa se inarmeze cu rabdare si cu bunastare.  Astfel, va reusi sa creeze o impresie buna in fata celorlalti.

 

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.