Piercingul este un pericol pentru tineri

In ziua de astazi adolescentii sunt extrem de teribilisti si apeleaza la fel si fel de lucruri pentru a iesi in evidenta. Observam ca atat tinerele cat si tinerii sunt in stare de foarte multe lucruri pentru a iesi din tipare sau pentru a face fel si fel de nebunii ca sa se remarce.

In fapt, tinerii considera ca daca nu fac lucruri teribiliste nu se pot integra sau impune intr-un anumit grup de prieteni. Acum, nu trebuie sa va imaginati ca eu am o varsta foarte inaintata insa as putea sa spun cu siguranta ca nu am fost atat de teribilist.

Tinerii trebuie sa inteleaga ca adevaratii prieteni apreciaza persoanele pentru ceea ce sunt ei si nu pentru piercingul care ii face sa arate atat de „cool”.

Problema nu consta in faptul ca tinerii vor sa aibe piercinguri ci mai degraba in faptul ca este destul de periculos.

Sigur, nu ma deranjeaza ca tinerii aleg sa isi faca piercinguri pentru a se „integra” mai usor in societate insa ma alarmeaza de-a binele faptul ca nu realizeaza pericolele la care se expun. Sigur ca dupa ce trec aceasta perioada a adolecentei incep sa aiba remuscari si sa realizeze pericolele la care s-au expus.

Doresc sa va spun cateva lucruri despre cele mai ravnite locuri ale piercingului.

Pierce in buric

Acest pierce este unul la moda pe care il poarta de regula fetele dezinhibate si indraznete. De fapt, abia asteapta o vreme calda ca s ail poata expuna. Este adevarat ca pe cat este de ravnit pe atat de de periculos. Astfel, va expuneti multor infectii si probleme de sanatate. Puteti sa contactati Hepatita C sau SIDA in cazul in care gaura nu esti facuta intr-un cabinet specializat cu personal specializat.

Pierce in limba

Acesta este si destul de periculos. Daca e sa ma intrebati pe mine chiar nu gasesc rostul acestui pierce. Pe langa faptul ca nu veti putea sa mancati cateva zile deoarece durerile vor fi mari, va puteti strica dantura foarte usor.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.