Pentru sănătatea ochilor tăi cumpără ochelari de vedere de la Lentiamo

Sănătatea noastră ar trebui să fie pusă pe primul loc, indiferent de orice altceva. Ochii sunt ferestrele sufletului, așa se zice, deci este important oriunde lucrăm să îi protejăm cât de bine se poate.

Este puțin dificil să ne facem timp pentru un consult de specialitate, dar acest lucru este deosebit de important deoarece sănătatea ochilor se poate deteriora foarte rapid.

Dacă simțiți că vedeți în ceață sau ochii vă lăcrimează este indicat să mergeți la medicul oftalmolog pentru un control amănunțit.

În urma acestuia medicul va prescrie o rețetă pentru o pereche de ochelari de vedere dacă situația o impune.

Ochelari de vedere de calitate, unde îi găsim?

Deși piața de profil abundă în oferte variate, cel mai bine este să achiziționați acești ochelari de la un furnizor de încredere, așa cum este și Lentiamo. În acest magazin veți găsi la categoria „ochelari de vedere” modele care să vi se potrivească cu formei feței, în culori ale ramelor atât clasice dar și extravagante cum ar fi rama de tip animal print. Aceasta este prezentă la categoria unisex și se potrivește atât bărbaților cât și femeilor.

Adolescenții vor fi în mod special încântați de diversitatea de modele, ei fiind mai tot timpul în căutarea acelor rame care să le sublinieze personalitatea.

Ramele sunt semnate de designeri renumiți și fac parte din firme precum Ray-Ban, Esprit, Calvin Klein, Polaroid, Meller, Michael Kors dar și marca proprie.

Toate aceste avantaje dar și faptul că o comandă se poate face ușor, cu doar câteva click-uri, recomandă Lentiamo ca un furnizor de încredere în acest domeniu.

Pentru cei care vor să știe cum le-ar sta cu ochelari, ar trebui să știe că aceștia se pot încerca virtual și în felul acesta se pot decide mai ușor dacă vor alege modelul cu formă pătrată, dreptunghiulară, rotundă sau cat eye, de ce nu.

Alternativa la ochelari de vedere – lentilele de contact

Sunt însă și persoane care nu vor ca fața lor să fie pe jumătate acoperită de ochelari sau sunt persoane sportive care își doresc să poarte ceva mai comod și atunci, pentru ele se recomandă purtarea lentilelor de contact cu dioptrii, la indicațiile medicului specialist.

La Lentiamo se găsesc atât lentile de contact incolore cu dioptrii cât și colorate, pentru cei care doresc să își modifice culoarea ochilor.

Acestea sunt clasificate în mai multe categorii, în funcție de perioada de purtare, de nivelul dioptriilor, de firmă sau de materialul din care sunt confecționate. Având rețeta și recomandările medicului, și ele se pot comanda la fel de ușor de pe site-ul Lentiamo.

La comanda pentru lentilele de contact se recomandă a se achiziționa și soluții de întreținere precum și suporturi lentile sau picături oftalmice pentru lubrifierea ochilor cu tendință de uscare.

Ochelari de soare, de nelipsit în sezonul estival

În plin sezon estival este indicată și purtarea ochelarilor de soare pentru protecția ochilor de razele prea puternice ale soarelui.

Aceștia, precum și ochelarii de protecție pentru calculator se pot achiziționa tot de pe site-ul Lentiamo, a cărui pagină oficială este Lentiamo.ro.

Pentru detalii și alte produse accesați site-ul oficial.

Contact: info@lentiamo.ro

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.