Operatii estetice de necrezut

De ani de zile, chirurgii plastici au reusit sa ofere pacientilor transplant de par in Turcia, dar se pare ca in ultima perioada, implantul de mustata a devenit un trend actual. Barbatii vin din toate partile lumii in Turcia, pentru a obtine o mustata cat mai expresiva. Medicii care efectueaza o astfel de procedura elimina foliculii de par din alte zone ale corpului si le implanteaza in oraji, deasupra buzei superiorare sau pe barbie. O astfel de procedura este destul de lunga si dureaza aproape cinci ore si este la fel de costisitoare: aproape 5000 de dolari. Chiar si unele agentii de turism au inceput sa ofere pachete care sa cuprinda oferte in care barbatii isi pot face implant de mustata. Astfel, turistii pot optine o vacanta in care pot face si ceva ”util”.

Liniile din palma

In multe zone din lume, citirea in palma reprezinta o modalitate de a prezice viitorul unei persoane. Se pare ca unii oameni chiar isi iau viitorul in maini. In incercarea de a-si schimba destinul, unii oameni apeleaza la chirurgia plastica pentru a face unele incizii in palmele lor cu scopul de a-si ”modifica” viitorul. Tot ce trebuie sa faca astfel de persoane este sa gaseasca un chirurg dispus sa faca o astfel de interventie, dar care sa stie si cum sa traseze liniile, astfel incat viata celui care opteaza pentru o astfel de interventie sa fie lipsita de griji. O astfel de procedura poate modifica de la 5 pana la 15 linii din palma in aproximativ un sfert de ora. Deci, ne schimbam viitorul?

Schimbarea culorii irisului

In ultima vreme, pacientii isi pot modifica corpul in functie de preferintele lor- forma si dimensiunea nasului, lungimea corpului, dimensiunea sanilor etc., insa culoarea ochilor a facut exceptie de la astfel de interventii. Acum insa, multumita doctorului Kenneth Rosenthal, barbatii si femeile pot sa-si faca un implant la nivelul irisului care poate schimba culoarea ochilor in orice culoare isi doresc acestia. Astfel, irisul artificial este reprezentat de o foaie subtire de silicon non-toxic. Din moment ce este atat de flexibil, acesta poate fi pliat si introdus in ochi, printr-o mica incizie facuta in cornee. Procedura dureaza aproape 30 de minute si poate fi permanenta sau temporara- in functie de dorinta pacientului, iar implantul poate fi eliminat in cazul in care pacientul nu este multumit de aspectul final.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.