Nu mai pierde timpul dand telefoane sa te programezi la un salon, alege si tu Stailer

Chiar daca vara se termina in curand, asta nu inseamna ca trebuie sa iti pui caciula-n cap daca vin temperaturile scazute. Nu e ca si cum te-ai baricada in casa toata aceasta perioada si nu mai ai unde sa iesi. Evenimentele nu se termina niciodata indiferent de vreme, nici cinele romantice sau concediile in alte tari exotice.

Asa ca, indiferent de eveniment, tot vei avea nevoie de o programare la un salon de hair and beauty. Firele de par alb de la radacina nu se vor opri din crestere, dar nici cele din alte zone. Asa ca, pentru a avea si mai multe avantaje, programeaza-te mai bine cu platforma Stailer.

Fii in pas cu tehnologia si bucura-te de timpul tau liber

Stailer este o platforma online cu ajutorul careia te poti programa la orice ora din zi sau din noapte, la orice salon vrei tu, in mai putin de 5 minute. Este simplu pentru ca ai o lista completa cu frizeriile din Sibiu sau din alte orase si alegi serviciul de care ai nevoie in acea zi.

Gama de servicii este destul de extinsa, deci ai de unde alege. Daca ai nevoie de un vopsit, tuns, epilat, pensat, manichiura sau pedichiura, stilizat sprancene, tratamente faciale, masaje de relaxare sau multe altele, le poti gasi cu Stailer foarte usor. Serviciile de aici se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, deci Stailer nu face diferente.

In mai putin de 5 minute, ti-ai facut programarea, fara a mai da nici un telefon. Este simplu, eficient si mult mai convenabil. In plus, este o platforma 100% gratuita care nu te conditioneaza cu absolut nimic. Poti alege sa iti faci un cont aici sau nu. Depinde de serviciile de care ai nevoie la acel moment. Totusi, un cont facut pe Stailer vine cu si mai multe avantaje. Le poti descoperi daca accesezi platforma.

Stailer activeaza in Cluj Napoca, Iasi, Bucuresti, Oradea, Timisoara, Brasov, Sibiu si Constanta. Deci, daca esti din aceste orase, bucura-te de serviciile Stailer. Insa Stailer nu se opreste aici, iar pana la finalul anului se zvoneste ca va aparea in toate colturile tarii.

Cu Stailer ai si mai multe avantaje de atat

Daca esti sceptic in privinta saloanelor de pe Stailer, ei bine afla ca platforma detine unele dintre cele mai calitative locatii din aceste orase. In plus, in cadrul acestora stilistii au experienta vasta in domeniu, sunt la curent in permanenta cu tot ce este nou in aceasta industrie si pun accent pe nevoile si cerintele clientilor.

Detaliile precum preturile serviciilor, durata acestora, fotografii ale saloanelor, cat si a lucrarilor efectuate, inclusiv locatia exacta prin Google Maps, le gasesti tot pe platforma.

Si recenziile au un rol decisiv pentru tine atunci cand vrei sa alegi un salon. Sunt recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer si cu ajutorul acestora te vei putea orienta catre salonul cel mai potrivit pentru tine. Asadar, daca vrei o programare la coafor in Sibiu sau in oricare dintre celelalte orase, te poti programa mult mai simplu si mai eficient cu Stailer.

Date de contact: support@stailer.ro.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.