Noul model Playstation Vita

Playstation Vita Noul modelA venit in sfarsit acea zi, noul model de Playstation Vita, mai subtire si mai usor, este acum disponibil in magazinele din America de Nord. Achizitionati-va noul model astazi, ca parte din pachetul de editie limitata „Borderlands 2 Limited Edition Playstation Vita Bundle„, caracterizand first-person shooter-ul RPG, Borderlands 2, cu 6 pachete de continut descarcabil si un card de memorie de 8GB, totul pentru 200 de dolari. Acesta este un pachet de editie limitata, asa ca nu pierdeti oportunitatea de a achizitiona noul model de Playstation Vita astazi.

Noul model este aproximativ cu 20 la % mai subtire si aproximativ 15 la % mai usor decat cel original, si caracterizeaza 1GB de memorie interna, viata a bateriei extinsa, un nou display de definitie inalta cu cristale lichide (LCD) si colturi rotunjite, ce face Playstation Vita chiar si mai confortabil de tinut. Playstation Vita este insotitorul cel mai bun pentru orice jucator, cu mai mult de 1.000 de jocuri disponibile, incluzand jocuri clasice de la Playstation one si PSP, si „Remote Play” cu Playstation 4, ce permite majoritatea jocurilor Playstation 4 sa fie transmise pe sistemul Playstation Vita prin intermediul unei retele locale wireless. Imperechindu-ti Playstation Vita cu Playstation 4, sa folosesti Remote Play, este mai simplu cu ultimele actualizari de sistem de saptamana trecuta. Libraria de continut pentru Playstation Vita va deveni chiar si mai bogata, cand Playstation Now, va sprijini lansarile pe sistem, mai tarziu anul acesta.

In afara de Borderlands 2, God of Wars si God of War II sunt disponibile astazi pentru Playstation Vita, ca parte din colectia God of War. Si asta nu e tot pentru luna aceasta, Soul Sacrifice Delta se lanseaza pe 13 Mai si Sly Cooper Collection se lanseaza pe 27 Mai.

Luna mai este o luna mare pentru Playstation Vita. Ei bine nu se termina aici, cu Helldivers lansandu-se vara aceasta, si Minecraft, Metrico, Tales of Hearts R, Freedom Wars, The Binding of Isaac : Rebirth si Hotline Miami 2 : Wrong Numbers, toate ce sunt asteptate sa fie lansate in 2014.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.