Motivele pentru care parul tau arata ca si cum ar fi ars

Mai este foarte putina vreme si urmeaza sa vina Craciunul . Toate femeile isi vor dori sa fie cat mai frumoase, sa atraga atentia si sa fie considerate minunate.

Din acest motiv, foarte multe dintre femei se pregatesc intens pentur a fi cat mai frumoase si cat mai stralucitoare. Si dupa cum stim, femeile sunt atente la toate detaliile si din acest motiv ele se gandesc la tot felul de lucruri si la toate detaliile.

Parul este cel mai frumos factor si cea mai frumoasa calitate a unei femei. Este foarte important ca parul sa fie cat mai frumos si sa arate cat mai bine.

In continuare, vei afla care sunt ptincipalii factori care cauzeaza aspectul de ars pentru par. Iata care sunt acestia:

Samponul

Cele mai multe dintre noi ne-am obisnuit sa folosim cat mai mult sampon chiar daca uneori nici nu este nevoie. Totusi, in sperant aca parul se va curatata mai bine, multe dintre femei folosesc prea mult sampon atunci cand se spala pe par. Trebuie sa folositi sampon atat cat sa va ajunga sa faceti spuma pe tot parul si nu mai mult. De asemenea, in momentul in care te speli pe par trebuie sa ai grija sa nu freci niciodata varfurile parului ci doar sa masezi scalpul. Daca vei freca varfurile se vom elimina uleiurile esentiale din par si astfel va avea un aspect de ars.

Balsamul

Apoi, balsamul de par este foarte important si el si de regula inl cumparam intr-o sticla. Blasamul mai bun va fi unul in tub si nicidecum unul intr-o sticla. De regula, cele din sticla sunt atat de diluate incat nu sunt suficiente pentru tratarea parului.

Apoi, nu trebuie sa uiti ca balsamul se lasa s aactioneze cateva minute. De multe ori ne clatim repede pe par fara sa ne dam seama ca balsamul nu si-a facut treaba.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.