Model Vintage Samsung

Au existat vremuri cand un telefon Samsung sau un Motorola cu clapa era un telefon de ultima generatie, pe care doar afaceristii si-l permiteau. Toate  telefoanele care le-ai avut de-a lungul timpului sunt ascunse intr-un sertar, iar atunci cand faci curatenie si le gasesti iti vin in cap amintiri: „ce tare era Samsung-ul asta in 2005”. Daca stam bine si ne gandim, 2005 nu este o perioada atat de indepartata- sunt numai 10 ani- insa tehnologia a evoluat atat de mult, astfel ca aceste telefoane ni se par extrem de invechite. Ei bine, pentru a readuce trairile din trecut catre prezent, inginerii de la Samsung au creat un telefon asemanator cu cele de acum 10 ani: Galaxy Golden 3 este un model recent lansat care vine insotit de o clapeta.

Acest model de telefon este extrem de popular in Asia, iar compania producatoare de electronice de ultima generatie este pregatita sa introduca acest design „invechit” asupra telefoanelor noi.

Caracteristici Samsung Galaxy Golden 3

Ei bine, sud- coreenii au utilizat acelasi cip folosit si in cazul modelelor Galaxy Note 5, Galaxy S6 si S6 Edge. Astfel, acesta va avea un procesor Exynos 7420 cu o capacitate de 3 GB RAM, iar spatiul de stocare total va fi de 64 GB. De asemenea, camera principala va avea o capacitate de 16 megapixeli, iar cea secundara va fi de 5 megapixeli.

Dimensiunea display-ului este de 4,6 inch astfel ca suporta o rezolutie de 1280 x 768 pixeli. Bineinteles, specialistii din domeniul tehnologiei sustin ca aceasta dimensiune a ecranului este foarte mare pentru un telefon cu clapita, asa ca nu poate fi vorba decat de o greseala.

Modelul vintage adoptat de cei de la Samsung ar putea sa atraga o multime de clienti, din moment ce e ceva iesit din comun si mai putin obisnuit pentru zilele noastre. In functie de vanzarile care se vor inregistra in Asia si de cererile de pe piata din Europa si America, Samsung isi va lansa noul model si pe alte continente. Speram sa ajunga cat mai repede si in Romania!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.