Minciuni frecvente care strica fericirea oamenilor

Pe parcursul unei zile trec nenumarate ganduri prin mintea unui om. Ne gandim la tot felul de lucruri, ganduri legate de prezent, de trecut sau de viitor. Sigur ca la o prima vedere, toate aceste ganduri ar parea lipsite total de importanta pentru ca de foarte multe ori nu ne trec ganduri utile ci doar din acelea fara un scop precis.

Este normal sa ne treaca prin minte tot felul de lucruri, mai ales avand in vedere ca creierul uman lucreaza in continuu si are tot timpul informatii de procesat.

Oricum ar fi, este foarte important sa incercam sa renuntam la gandurile rele, pesimiste care nu fac decat sa ne afecteze foarte mult viata. Iata care sunt minciunile generale pe care oamenii le spun sau si le spun in gand:

Suficienta

De foarte multe ori auzim oameni care spun ca ceva nu este suficient. Niciodata oamenii nu sunt multumiti si adesea auzim cum ca nu exista suficient de mult pamant pentru toata lumea sau nu exista suficient de multi bani. Aceste minciuni au ajuns sa fie considerate adevarate de foarte multi dintre oameni. Rostindu-si mereu sau auzind mereu ca ceva nu este suficient multi oameni au ajuns sa creada ca mereu este loc de mai bine si nimic nu este suficient.

Oamenii au inceput sa se streseze foarte mult cu partea economica in ultima vreme, si foarte multi dintre ei au ajuns sa creada ca nu este suficient sa faca anumite lucruri.  Ei bine, este foarte i,portant sa fim deschisi noilor oportunitati mereu pentru a avea rezultate. daca ne vom spune ca nu avem suficiente resurse si ca nu avem banii, alegem sa ne stresam cu aceasta problema, nu mai reusim sa ne bucuram de oportunitati.

Este important sa apreciem ceea ce avem si sa ne dorim mai multe, astfel incat sa nu fim niciodata nevoiti sa spunem ca „nu exista suficient”.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.