Mediu de lucru placut si performante peste asteptari cu noile constructii industriale din otel

Productivitate ridicata, rapiditate, profit, profesionalism. Acestea sunt doar cateva dintre valorile care se regasesc in fiecare business din domeniul industrial si de care depinde succesul unei afaceri sau falimentul sau.

Cu cat mediul de lucru este mai placut si ofera oamenilor solutii practice la orice problema ivita, cu atat sansele ca businessul sa aiba si un capital consistent cresc. Primul pas spre obtinerea unui spatiu ideal pentru o exploatare inteligenta a resurselor materiale este construirea unei hale metalice de calitate.

Utilizate pe scara larga in mai toate industriile importante, aceste constructii industriale sunt flexibile, practice, usor de montat si demontat la nevoie, se intretin simplu, nu au nevoie de timpi de realizare foarte mari si pot fi date in folosinta imediat ce procesul de asamblare s-a terminat.

Halele metalice, garantate pe termen lung si foarte rezistente

Avantajele folosirii halelor metalice ca spatii pentru desfasurarea activitatilor zilnice tin de aerisirea lor permanenta, de iluminat natural care se poate realiza prin geamuri de diverse marimi plus luminatoare, de extinderea lor oricand cu ajutorul unor operatiuni simple si rapide, de rezistenta in timp si la orice fel de factori care ar putea ataca metalul, de tratarea lor cu substante speciale pentru scaderea gradului de uzura.

Totusi nu e suficient sa optati pentru hale metalice pentru a va asigura ca lucrul in interiorul lor este unul productiv pe termen lung. Ca sa aveti hale industriale de cea mai buna calitate trebuie sa stiti cum sa alegeti firma care le proiecteaza si le executa, le monteaza.

Frisomat, lider in productia de hale metalice industriale, este printre firmele care ofera seriozitate si promptitudine, profesionalism pentru fiecare tip de hala executata. Din oferta curenta clientii pot alege hale pentru productie, depozitare, industrie alimentara, birouri sau ateliere, show room-uri, toate proiectate si fabricate din materiale de calitate, testate si garantate pe termen lung.

Halele industriale sunt din otel, au finisaje profesionale, sunt de diferite dimensiuni, se potrivesc oricarei afaceri, sunt spatioase si practice, utilajele pot fi aranjate in tot spatiul din interiorul halei astfel incat lucrul sa fie cat mai simplu si sa nu existe probleme in privinta deplasarii de la o masinarie la alta.

La nevoie aceste Constructii industriale de inalta calitate se pot accesoriza cu o copertina, cu usi de acces TIR, dar si cu poduri rulante, mezanin pentru birouri.frisomat

Montare rapida, intretinere simpla

Montarea halelor se face in timp record, nu veti avea santier cu lunile si deadline-uri depasite, consultanta de specialitate se va oferi pe tot parcursul colaborarii dintre client si firma, constructiile au structuri galvanizate pentru un plus de rezistenta si siguranta in exploatare.

Hala industriala din metal se curata si se igienizeaza perfect, se pot aplica si tratamente antibacteriene si antifungice, se pot izola pentru un plus de confort pe perioada iernii. Frisomat ofera atat hale standard, cat si proiecte personalizate pentru constructii mai complexe, din otel galvanizat si laminat la rece simplu si usor de montat si de manevrat, astfel ca asteptarile clientilor sunt satisfacute de fiecare data.

Pentru montarea halelor industriale din metal veti avea nevoie doar de doi montatori si camioneta cu macara, nimic mai mult. In doar cateva minute hala e gata de folosinta. Oferta completa de hale industriale metalice si detalii despre proiectare si diverse modele care se pot executa gasiti pe site-ul oficial Frisomat.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.