Masajul clasic de relaxare e banal! Incearca ceva nou in autoizolare

Nu te-ai saturat sa le lasi intristat de gandul autoizolarii? Cu siguranta si tu ai stari de anxietate, stari despresive din aceasta cauza, insa nu uita ca din felul in care percepi toate lucrurile din jurul tau deriva si aceaste stari.

Ai incercat sa privesti jumatatea plina a paharului? Priveste toata lucrurile putin egoist acum – ai timp pentru tine, timp pentru sufletul tau si implicit timp pe care il poti consuma cum doresti tu, fara a avea nevoie de vreo declaratie pe propria raspundere in acest sens. Bineintes, atat timp cat esti in locuinta. Insa haide sa vedem ce ai putea fara pentru a alunga starile de anxietate aflate in jurul tau.

Masaj clasic? Nu! Masaj erotic? Da!

Tu cate stii despre masajul erotic? Inca il consideri un subiect tabu, un subiect ce te face sa te rusinezi? Nu se mai pune problema de asa ceva in acest moment. Daca nu ai incercat masajul erotic pana acum, ei bine, ar fi cazul sa o faci.

De ce? Pentru ca e ceva nou, wow in acelasi timp, ceva ce eclipseaza cu totul masajul clasic. Cred ca si tu te-ai cam plictisit de cam tot ce inseamna clasic si in ceea ce priveste masajul. Atunci cand te doare ceva, obisuiesti sa te masezi singur, nu? Atunci ce rost ar mai avea masajul realizat de altcineva daca o poti face chiar tu? Bine, exista anumite zone in care ai nevoie de alte doua maini care sa te ajute.

In fine, sa nu ne abatem de la subiect – tot ce tine de clasic e de-a dreptul banal, asa ca iti propun sa incerci masajul erotic acum. Sechele de pe urma autoizolarii iti pot afecta in acelasi timp si viata de cuplu asa ca mai bine nu risca – vino cu propuneri de activitati pe care sa le realizezi cu partenerul de viata, iar autoizolarea se va transforma din obligatie in timp frumos petrecut in doi.

Ai nevoie de o sursa de inspiratie? Am o recomandare pentru tine si in acest sens. Este vorba despre site-ul oficial al celor de la Artemis Masaj – salon de masaj erotic din Bucuresti. Desi si-au incetat activitatea pe toata aceasta perioada, blogul lor, dar si categoria de servicii iti sunt puse la dispozitie. Regasesti acolo o multime de sugestii despre cum poti consuma benefic o sesiune de masaj erotic cu partenerul de viata.

Poate masajul erotic nu a fost una dintre activitatile tale de baza, insa autoizolarea te provoaca sa o transformi acum. Gasesti pe masajclub.ro o multime de sugestii prin care poti atinge apogeul in ceea ce priveste eroticul. Totodata, poti apela si la cateva ajutoare pentru ca orice sesiune de masaj erotic sa fie una super. Aici ma refer la uleiul de corp, cel care face ca orice atingere a corpului sa fie una si mai profunda. Un mini bar poate fi de asemenea un element ce te poate face sa prinzi putin curaj.

Pune-ti creativitatea la treaba si petrece timp frumos cu partenerul de viata – Artemis Masaj te provoaca!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.