Lucky Studio Iasi – locul unde discretia, castigurile, si corectitudinea sunt respectate

Viata in Romania a devenit putin dificila in ultima vreme, acest lucru datorandu-se joburilor care nu isi mai respecta promisiunile de odinioara. Respectul nu mai este acelasi, confidentialitatea nu mai exista, iar castigurile sunt la pamant. Dezamagirea femeilor in acest sens le-a atras catre videochat, care s-a dovedit a fi o adevarata comoara pentru cele care au ales Lucky Studio.

De-a lungul timpului, totul s-a schimbat iar evolutia a luat o alta intorsatura. Una mai putin favorabila pentru femei, deoarece a devenit dificil pentru acestea sa gaseasca stabilitate intr-un job. De aceea, majoritatea recurg la Lucky Studio Iasi.

Un studio mare, exclusiv feminin

Acest studio de videochat este, aparent, singurul care a rezistat pe piata muncii mai bine de 8 ani si a daruit femeilor adevarate beneficii financiare Aceste beneficii le-au usurat munca, dar le-a schimbat in bine si viata.

lucky studio iasi

Aceste lucruri se intampla din simplul motiv ca Lucky Studio este creat special pentru nevoile femeilor. Acestea isi doresc discretie, isi doresc confidentialitate, promisiuni indeplinite si, nu in ultimul rand, castiguri. Castigurile care sa le aduca o viata decenta si confortabila, bineinteles.

Intelegerea si sustinerea pe care femeile au gasit-o la Lucky Studio in acest sens, a facut din acest studio sa fie cel mai bun din Iasi si din tara, cu cel mai mare numar de angajate. Asadar, este cel mai dorit angajator in randul femeilor.

Femeile pot avea parte de un job profitabil la Lucky Studio

Iar acest prestigiu ii este meritat pe deplin studioului, care s-a ocupat de bunastarea femeilor care s-au angajat aici. Astfel ca, la fiecare angajare in videochat, Lucky Studio pune la dispozitia femeilor:

 • Castiguri zilnice intre 300 si 800 de lei, sau un salariu garantat de 4.500 de lei lunar
 • Bonusuri la sfarsitul fiecarei saptamani, care incep de la 300 si ajung la 3.000 de lei
 • Bonusuri de angajare de pana la 38.880 lei
 • Libertate deplina, confidentialitate si discretie. In acest sens, Lucky Studio ofera fiecarei fete propria camera, in care poate lucre asa cum doreste. Nu va fi deranjata, nimeni nu va afla ce face, Romania nu va avea acces pe pagina ei online si va fi libera sa castige cati bani doreste.
 • Corectitudine deplina. Fiecare plata se face la sfarsitul fiecarei ture, fara intarzieri si amenzi.
 • Conditii de munca desavarsite: aparaturi tehnice de ultima ora, mobilier premium, amenajari frumoase, un mediu de munca prietenos
 • Un videochat dedicat exclusiv femeilor, in care vor primi make-up in fiecare zi, transport gratis, manichiura, pedichiura, schimbari de look, accesorii, cursuri, training specializat si suport tehnic 24 din 24.

model Lucky Studio

Toate aceste avantaje sunt oferite fiecarui model in parte la Lucky Studio, care profita de cele mai bune conditii de munca posibile din toata tara. Astfel, Lucky Studio ofera jobul cel mai accesibil si usor pentru femei si o sansa unica spre o cariera de succes.

admin

10 comments to “Lucky Studio Iasi – locul unde discretia, castigurile, si corectitudinea sunt respectate”

You can leave a reply or Trackback this post.
 1. Diana - 4 iunie 2016 Răspunde

  Intr-adevar, asta am cautat mereu si eu de la un job: discretie si respect. Nu voiam sa fiu tratata urat sau sa isi bage toata lumea nasul in treburile mele. Mi se parea de prost gust…

 2. Rodica - 4 iunie 2016 Răspunde

  Si ce ai facut pana la urma? Ai gasit jobul potrivit sau nu ? 😀

 3. Diana - 4 iunie 2016 Răspunde

  Pana la urma nu m-am mai angajat nicaieri. Dar m-ar tenta Lucky Studio, atata timp cat nimeni nu va sti ce fac si voi fi respectata. ☺

 4. Angela - 8 iunie 2016 Răspunde

  Am vazut ca ai spus mai sus ca ti-ai dorit un job la care sa fii respectata. Dar ai fost tratata urat undeva anume? Nemernicii… Vezi? D-aia e bine sa ai grija cand alegi un job. Decat sa te lasi calcata in picioare de unii..

 5. Diana - 10 iunie 2016 Răspunde

  Da, asta ii spuneam si colegei.. Ca daca Lucky Studio ar face tot ce a promis, m-as angaja aici.. Macar sa fiu pretuita si apreciata pentru ceea ce fac ☺

 6. Mihaela - 10 iunie 2016 Răspunde

  Stai linistita, asa vei fi. La Lucky Studio lucreaza doar femei si fiecare in parte beneficiaza de respect, intelegere si sustinere, apreciere si discretie. Cu toate sunt libere sa faca tot ce vor, nimeni nu le interzice nimic si au parte de confidentialitate 100%.

 7. Iasmina - 15 iunie 2016 Răspunde

  Cand vad unele femei care povestesc cat de rau au dus-o la unele joburi ma iau fiorii. Eu am inceput direct cu Lucky Studio, n-am mai lucrat niciodata nicaieri. Dar cand vad cat sufera unele femei, nici ca m-as angaja vreodata in alta parte. Mi-e bine aici!

 8. Alexandra - 18 iunie 2016 Răspunde

  Sa stii ca iti este bine unde esti. Decat sa muncesti cate 12 ore pentru 3 lei, in frig sau cu reprosuri si cu tratamente urate, mai bine stai la Lucky Studio, unde ai camera ta si nimeni nu-ti spune nimic :*

 9. Natalya - 22 iunie 2016 Răspunde

  Vreau si eu sa obtin 300 de lei zilnic. Cum ma pot angaja la Lucky Studio?

 10. Diana - 22 iunie 2016 Răspunde

  Trebuie sa intri pe site-ul oficial al Lucky Studio si de acolo sa stabilesti un interviu cu Claudia. Bafta :*

Leave a Reply

Your email address will not be published.