Lara Croft and the Guardian of Light

Lara Croft 2014Lara Croft face o incursiune la si mai multe cavouri, la E3-ul de anul acesta. In aditia adventului next-gen anuntat, se va intoarce si intr-un joc adventure numit Lara Croft and the Temple of Osiris.

The Temple of Osiris este o continuare la jocul popular spinoff Tomb Raider, Lara Croft and the Guardian of Light, ce a fost lansat doar ca titlu descarcabil in anul 2010. Jocul co-op permitea jucatorilor sa exploreze templuri si sa se lupte cu inamici, intr-un stil shooter, variind in stiluri si tonuri fata de seria principala. De la lansare, producatorul Crystal Dynamics a spus ca fanii isi doresc o continuare.

The Temple of Osiris se extinde pe acea idee, extinde modul co-op la 4 jucatori. Jocul se concentreaza pe calatoriile Larei in Egipt, unde ea si un arheologist rival, Carter Bell, sunt in cautare toiagului zeului Egiptean Osiris. Cand Carter prinde toiagul, acesta declanseaza o capcana, prinzandu-i in templu. De asemenea ii trezeste pe cei doi copii al lui Osiris, Horus si Isis, ce ti se alatura in quest, si rivalului sau antic Set, ce il imparte pe Osiris in cateva bucati si ii fura puterea.

La fel ca si primul joc, jucatorii trebuie sa lucreze impreuna pentru a rezolva puzzle-uri, in timp ce fiecare are propriile abilitati. Acestia au nevoie sa le foloseasca pentru a trece de blesteme, sa rezolve camere de puzzle si sa se deplaseze printre obstacole, desigur facandu-si loc printre monstrii treziti de Set.

Cei de la Mashable, au prins un hands-on al jocului, iar acesta s-a simtit ca un film de actiune, mai ales printr-o scena climatica unde cei 4 jucatori fugeau pe un pod care se darama de un demon gigant aligator. Echipa de la Crystal Dynamics, producatorul jocului, a spus ca acest joc era un arcade, un titlu doar descarcabil, care se putea juca cu idei de desene animate.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.