Lampster- lampa cu personalitate

Tot timpul cand te apuci se mai repari cate o teava sub chiuveta, lucrezi la un motor de masina in garaj sau schitezi un produs nou pentru birou, nu este ceva obisnuit sa ai nevoie de ceva mai multa lumina. Si, in timp ce folosesti orice sursa de lumina disponibila pe care o ai pentru a realiza ceea ce ai de facut, utilizand Lampster, totul devine mai distractiv.

Cum adica? Ei bine, aceasta lampa arata ca un robot antropomorf care are un far urias pe cap si vine in ajutorul tau atunci cand ai nevoie. Cu un cap care poate fi miscat la 360 de grade si inclinat in orice directie se doreste, lampa este complet functionala oriunde, astfel ca poti dispune de lumina intr-un mod amuzant oricand ai nevoie.

Caracteristici Lampster

Lampster foloseste, de fapt, un far de tractor adevarat care se afla in capul lampii robot, avand in interiorul sau doua surse de iluminat- una care arunca o raza de lumina mai puternica si cealalta care creeaza o iluminare difuza- perfecta pentru iluminatul ambiental, cu posibilitate de a schimba capacitatea de iluminare. Ajustarea luminii se face printr-o simpla atingere a capului lampii, in timp ce optiunea pentru iluminat ambiental poate fi reglata si modificata atat atunci cand vine vorba de culoare, cat si intensitatea acesteia, prin intermediul unei aplicatii.

De asemenea, alte caracteristici ale lampii Lampster includ rezistenta la apa, doua straturi de vopsea si alte doua straturi de lac transparent pentru a asigura un finisaj robust; un cablu de alimentare si picioare imbracate in material textil astfel incat utilizatorul sa nu isi zgarie mobila. Lamba este realizata din otel si sticla industriala de calitate si aluminiu. Ceea ce face ca Lampster sa fie si mai cool este ca aceasta lampa a luat nastere din distractie pura si ecologica, fiind prietenoasa cu mediul inconjurator. Lampster are un design amuzant care atrage orice pasionat de masini, fiind o piesa utila in casa oricarui om.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.