Jocurile „free to play”

Vladmir-Skin-Custom-League-of-Legends-Wallpaper1Este foarte usor sa inlaturi jocurile free-to-play. La urma urmei, pentru fiecare experienta grozava, sunt nenumarate exemple in sfera sutelor de jocuri free sociale si mobile, ce sunt pline de reclame, monetizare agresiva si gameplay limitat intentionat.

Modelul free-to-play, de bine sau de rau, a preluat spatiul mobil, dar se va intampla acest lucru si in gaming-ul pe PC sau Console?

Titluri precum, Path of Exile, League of Legends, Hawken si Hearthstone funizeaza jocuri gratuite care pot fi distractive si corecte pe PC, in timp ce consolele au inceput si ele sa intre in actiune cu jocuri precum, DC Universe Online, World of Tanks, Dust 514 si Warframe. Si jocurile care au fost initial la pret full, si-au gasit interesul reinnoit dupa ce au facut tranzitia la gratuitate, precum Star Wars : The Old Republic si World of Warcraft (gratuit pana la nivelul 20).

Va continua sa creasca numarul de jocuri free-to-play in spatiul de gaming? Ce impact o sa aiba acesta asupra jocurilor „traditionale”?

Justin Calvert – Bun venit viitorului in Console

Popularitatea rezistenta a lui Star Wars deoparte, cateva lucruri il uimesc pe Justin, la fel de regulat ca si comentariile de la oamenii care desconsidera jocurile simplu din cauza ca apreciaza mai mult modelul free-to-play decat cel fee-to-play. Este adevarat ca sunt nenumarate exemple de jocuri free-to-play in care cuvantul „free” (Gratuit) pare sa aiba o interpretare gresita sau te pune intr-un avantaj semnificativ, daca nu joci cu cardul, dar un numar in crestere de jocuri free-to-play sunt monetizate mult mai agreabil.

Justin spera cu adevarat ca jocurile free-to-play sa continue sa prospere, desi doar pentru ca este fan in a juca jocuri fara sa le plateasca din prima. Daca acesta decide ca ii place un joc, va gasi niste metode sa arunce niste bani in joc, cum ar fi achizitionarea skinurilor in League of Legends.

 

Blogger: Cezara I.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.